DRAGANA MITAR RASKRINKALA MAJU MARINKOVIĆ I EDA FETIĆA: Jednim potezom odlučila da stavi tačku na PRIČE! (FOTO)
Foto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

DRAGANA MITAR RASKRINKALA MAJU MARINKOVIĆ I EDA FETIĆA: Jednim potezom odlučila da stavi tačku na PRIČE! (FOTO)

Rijaliti -

Domaća javnost bruji o odnosu bivših zadrugara Maje Marinković i Eda Fetića. Naime, oni su u isto vreme bili u Italiji, nakon čega su krenule spekulacije da se između njih dvoje dešava nešto više.

Maja je juče ponovo digla prašinu. Ona je objavila snimak sa aerodroma, a za njom je sa istog mesta objavio fotku i Edo, zbog čega su svi zaključili da ponovo idu zajedno na putovanje.

Maja Marinković, Edis Fetić
foto: Printscreen

Iako je Maja sinoć putem svog Instagram profila demantovala navode da su njih dvoje zajedno, što je kasnije uradio i Edo, jedan detalj ponovo je podigao veliku prašinu i naveo nove sumnje na njihov odnos.

Maja Marinković
foto: Printscreen

Naime, bivša zadrugarka Dragana Mitar, koja je bila u turbulentnoj vezi sa Edom, ali i drugarica sa Majom, odlučila je da sa društvene mreže Instagram ukloni Marinkovićevu. Poznato je da su njih dve dosta vremena provodile zajedno, a sad je na taj odnos po svemu sudeći stavljena tačka.

Dragana i Edo su vezu započeli pre "Zadruge 3", dok je on još bio u braku, ljubav su nastavili pred kamerama, ali su se narednih godina više puta mirili i raskidali.

Maja Marinković
foto: Printscreen

Da li je Dragnin potez dokaz da se ipak nešto dešava između Maje i Eda ili je nešto drugo razlog što je puklo prijateljstva, ostaje da saznamo.

kurir.rs

Bonus video:

00:09

Maja Marinković pokazala novu zadnjicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track