MAJA MARINKOVIĆ SPREMNA DA UĐE U ELITU! Stanija je opremila sa svim INFORMACIJAMA, pa javno progovorila: Ti ćeš me osvetiti
Foto: Printscreen TV Pink

zanimljivo

MAJA MARINKOVIĆ SPREMNA DA UĐE U ELITU! Stanija je opremila sa svim INFORMACIJAMA, pa javno progovorila: Ti ćeš me osvetiti

Rijaliti -

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Maja Marinković objavila je putem svog Instagram storija snimak na kojem je straleta Stanija Dobrojević stala na njenu stranu.

Stanija, Dobrojević
foto: Dragan Kadić

Ona je Maji poručila da je uz nju i da jedva čeka da je vidi u "Eliti".

- Maja neka bude moja produžena ruka, ja jedva čekam da ona uđe, kad god uđe. Mislim da će ona da osveti i mene i čitavu ovu situaciju, ljudi koji su mi napakostili. Ja o tome pričam otvoreno i javno, ne igram nikada prljavo - započela je Dobrojevićeva.

- Rekla sam joj lutko, ovaj put ne da igraš rijaliti, nego da igraš život. Prvi put u životu su nam prepletane životne sudbine. Ona sa Janjušem, njena priča i ovo moje. Dosta su mi napakostili, a nisam znala. Znali su da nisam znala... - nastavila je Stanija.

Maja Marinković
foto: Printscreen

Podsetimo, Stanija je nakon skandala sa Asminom Durdžićem odlučila da prekiinu svaki kontakt. Ona je skinula prsten sa kojim ju je on verio i time okončala njihovu priču.

Kurir.rs / Srbija Danas

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track