NA POČETKU KARIJERE NIJE OVAKO IZGLEDALAO! Ovo su njeni rani radovi, isplivalo sve, objavljene FOTKE
Foto: Ata images

zanimljivo

NA POČETKU KARIJERE NIJE OVAKO IZGLEDALAO! Ovo su njeni rani radovi, isplivalo sve, objavljene FOTKE

Rijaliti -

Voditeljka Dušica Jakovljević dala je otkaz na televiziji Pink posle čitave decenije uspešnog rada, a tokom perioda za koji je uspela da stekne popularnost i svoj fizički izgled znantno promenila.

Ona danas važi za jednu od najpoznatijih i najomiljenijih televizijskih lica, osim harizme, mnogima je upečatljiva po svom jedinstvenom stilu i frizuri, no nekada davno izgledala je potpuno drugačije.

Dušica Jakovljević
foto: Ata images

Dušica se poslom voditelja bavi već više od jednu deceniju, međutim, na samom početku ona je izgledala potpuno drugačije, te bi je verovatno malo ko i prepoznao.

Na malim ekranima pojavila se davne 2003. godine kao učesnik kviza "Ruski rulet", a Dušica je tada imala dugu kosu u totalno drugačijoj boji, nego što je danas.

Dve godine kasnije ona počinje svoju televizijsku karijeru u kojoj je često menjala izgled, kao što to čini i danas i moglo bi se sa sigurnošću reći da je ona najviše eksperimentisala u odnosu na sva druga TV lica. Nakon emisije "Sve za ljubav" njena karijera počinje uzlaznom putanjom, a njen izgled da se menja. Pojavila se u emisiji "Audicija", vodila je "Pinkove zvedze" i "Pinkove zvezdice".

1 / 4 Foto: Printscreen

Voditeljka tokom godina karijere nije menjala samo frizure, već je koristila i "čari" estetske hirurgije, što ni sama ne krije. Poslednju u nizu intervenciju uradila je nedavno, pre tri meseca kada je operisala nos i sinuse.

Kurir.rs / Telegraf

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track