OVERILA I ELITU! MILJANA IZVRŠILA NUŽDU PO ZOLINIM STVARIMA! Pred svima samo čučnula... Isplivao snimak koji je ZGROZIO javnost
Foto: Pritnscreen

brutalna osveta bivem

OVERILA I ELITU! MILJANA IZVRŠILA NUŽDU PO ZOLINIM STVARIMA! Pred svima samo čučnula... Isplivao snimak koji je ZGROZIO javnost

Rijaliti -

Od Miljane Kulić se može sve očekivati, pogotovo kada je reč o osveti. Naime, Kulićeva je odlučila da se osveti bivšem dečku Lazaru Čoliću Zoli i to je uradila na najodvratniji mogući način.

Naime, otišla je do pomoćne prostorije, gde učesnici inače drže svoje stvari, svukla je gaćice i urinirala po Zolinoj garderobi i to sve pred obezbeđenjem koje nije moglo da veruje šta radi.

Snimak je postao viralan na društvenim mrežama i mnogi u komentarima nisu mogli da veruju šta radi. Ovakvo ponašanje izazvalo brojne reakcije gledalaca, koji ne prestaju da se zgražavaju na njen krajnje neprimeren postupak.

Podsetimo, Miljana se inače ne ustručava da vrši nuždu kada je potera. Pa je tako u Zadruzi obavila malu nuždu u dvorištu, pored fotelja koje su na samo nekoliko metara od ulaznih vrata izolacije.

Kulićevu je pre četiri godine paparaco lov snimio kako obavlja veliku nuždu na na auto-putu Niš-Beograd i to pored pored kontejnera!

kurir.rs

Bonus video:

02:29

Milena Kačavenda i Miljana Kulić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja