"NIJE ZASLUŽILA OVO ŠTO JOJ SE DEŠAVA!" Oglasila se velika ljubav Matore i oplela po Aniti: O njoj i majka priča da je ZLO!
Foto: Petar Aleksić, Damir Dervišagić

OVO JE NJEN SUD

"NIJE ZASLUŽILA OVO ŠTO JOJ SE DEŠAVA!" Oglasila se velika ljubav Matore i oplela po Aniti: O njoj i majka priča da je ZLO!

Rijaliti -

Nakon šokantnih dešavanja u ''Eliti'' kada je Matora ostavila svoju još uvek zakonitu suprugu Anitu zbog njenog dopisivanja sa tiktokerkom Mateo Car, oglasila se i Sandra Bajić, poznatija kao MC Alex.

Ona je bivša učesnica Zadruge koja je u jednoj sezoni imala turbulentan odnos sa Matorom koja je otvoreno iskazivala emocije prema njoj!

Jovana Tomić Matora, MC Aleks
foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić

ona je obrazložila svoje viđenje trenuitne situacije u kojoj se našla Matora.

- Iskreno ne znam odakle da počnem. Prvo, odmah da se ogradim, Jovana i ja nismo u najsjajnijim odnosima, ali ovo zaista niko nije zasluzio !! Prva nisam ispala u nekim situacijama fer, ali da budeš ovoliki olos da ides do samog kraja zarad nekog višeg cilja. Ja razumijem, u 21. smo vijeku, prebrzo zivot ide, borba za egzistenciju je itekako prisutna, ali da gaziš ovako covijeka mi je dno dna. Sada mi je jasno kada je Jovana u bijesu izrekla da je Anitina majka rekla da je Anita zlo i da je na sve spremna. Zamisli ti da majka kaze za dijete ovako nesto. Okej nije se konkretna prevara desila misleći na fizičku, ali ovo je veće od prevare, ovo je gaženje, izdaja, iznuda, ne znam ni kako da objasnim, rekla je ona pa dodala:

Jovana Tomić Matora
foto: Pritnscreen

- Ja se nadam da ce Jovana napokon da otvori oči, posveti se maksimalno sebi i svojoj porodici... ganja neku ljubav i paznju...pa u porodici sve to ima. Prioriteti se moraju poštaviti, a onda dodje samo od sebe sve sto zelis.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

04:40

Jovana Tomić Matora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track