ŠTA TO RADE ALEKSANDRA I CAR KAD ZNAJU DA NISU POD KAMERAMA! Objavljen je DOKAZ, pa zar baš nasred ulice? (FOTO)
Foto: Petar Aleksić

opa

ŠTA TO RADE ALEKSANDRA I CAR KAD ZNAJU DA NISU POD KAMERAMA! Objavljen je DOKAZ, pa zar baš nasred ulice? (FOTO)

Rijaliti -

Aleksandra Nikolić i Filip Car uživaju nakon pomirenja i čekaju prvo dete, a kako pripremaju porodični dom, ona trenutno boravi u Crikvenici kod njega.

Iako mnogi i dan danas sumnjaju u njihovu ljubav, Aleksandra i Car su, po svemu sudeći, uplovili u mirnu luku, iako su u "Eliti" glavna tema, otkad je Maja Marinković javno izjavila Filipu ljubav.

Filip Car
foto: Printskrin/Instagram

Oni su danas objavili zajedničku fotografiju kako šetaju pored mora, a jedan detalj zapao je za oko svima. Naime, pratioci na društvenim mrežama odmah su gledali u Aleksandrin trudnički stomak i primetili da ona sve vreme krije.

Aleksandra je pozirala u Filipovom naručju, a jaknom i rukom je prekrila stomak, a društvo im je pravio pas.

Njih dvoje uživaju u trudničkim danima Nikolićeve i sitno broje do porođaja, a na njihovim licima osmesi govore više od 1.000 reči.

Aleksandra Nikolić, Filip Car
foto: Printscreen

Podsetimo, Starleta Maja Marinković iznela je skandalozne tvrdnje o Filipu Caru, sa kojom je varao trudnu verenicu Aleksandru Nikolić.

- Ja mislim da Filip i dalje mene voli. Znam da on priča loše o meni, ali to mene ne ugrožava da pričam o svojim emocijama. Ja sad neću pričati ništa loše, ali Filip je rekao da mu je najveća kazna što je napravio Aleks dete, svi se na kraju vrate Maji Marinković - rekla je Maja, zbog čega su svi zanemeli.

Kurir.rs / Blic

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track