MATORU ĆE OVO DOKRAJČITI! Matea Car otkrila sve o odnosu sa majkom Anite Stanojlović: Istina isplivala na videlo! Novi DETALJI
Foto: Petar Aleksić, Printscreen/TV Pink

klupko počinje da se odmotava

MATORU ĆE OVO DOKRAJČITI! Matea Car otkrila sve o odnosu sa majkom Anite Stanojlović: Istina isplivala na videlo! Novi DETALJI

Rijaliti -

Danima je tema broj jedan u "Eliti", prevara koju je počinila Anita Stanojlović, supruga Jovane Tomić Matore.

Anita je bila striktna u tome da Matea Car nije komunicirala sa njenom majkom, Angelinom, tokom video poziva, kao i da je Matora jedina osoba, pored oca njenog deteta, koja je Alekseja ikada videla u njenom životu.

Matora, Anita Stanojlović
foto: Printscreen

Tim povodom se oglasila Matea koja je otkrila da je istina da je Anita zvala na video poziv u Kruševcu, te je i istakla da joj je Stanojlovićeva slala fotografije svog sina Alekseja.

Anita Stanojlović
foto: Printscreen

- Istina je da me zvala na video poziv dok je bila u Kruševcu, a njena je majka samo sedela kraj nje. Nismo imale kontakt nikakav. Sa majkom nikad reč progovorila nisam - istakla je Matea, te je na pitanje da li je videla Alekseja tokom nekih od poziva, dodala:

- Alekseja sam videla na kameri, slala mi je čak i njegove slike - zaključila je Matea.

Matea Car
foto: Printscreen Pink Tv

Da podsetimo, tiktokerka Matea Car ispričala je javno da je Anita Stanojlović varala svoju suprugu Jovanu Tomić Matoru sa njom.

Na kraju se ispostavilo da postoje poruke flerta između dve devojke, preko čega Matora kako kaže ne može da pređe.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

04:03

Matora i Anita

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track