"DEVOJKA MI SE UDAVILA U DUNAVU" Reper o stravičnoj tragediji bivše ljubavi, ovo sebi nikada ne može da oprosti: Mogao sam...
Foto: Printscreen/Zadruga

potresno

"DEVOJKA MI SE UDAVILA U DUNAVU" Reper o stravičnoj tragediji bivše ljubavi, ovo sebi nikada ne može da oprosti: Mogao sam...

Rijaliti -

Nenad Aleksić Ša godinama unazad pokušava da nađe svoju srodnu dušu. Posle tragedija, porpalih veza i brakova, on je po svemu sudeći bacio oko na učesnicu rijalitija "Elita", Mionu Jovanović.

Nenad Aleksić Ša, Miona Jovanović
foto: Petar Aleksić

Naime, kako je Nenad Aleksić Ša u "Elitu" ušao da bi dokazao svojoj još uvek zakonitoj supruzi Vanji da želi da se bori za nju, u tome očigledno nije uspeo jer njegova bliskost sa Mionom je sve to promenila.

Međutim poznato je da reper godinama unazad nema sreće u ljubavi.

Nenad Aleksić Ša
foto: Kurir televizija

Naime, on je za medije pre pet godina govorio o svojoj prvoj devojci, koja se udavila u Dunavu i prema kojoj je, kako je tada rekao, mogao da bude bolji.

- Verujem u Boga, i ranije sam mnogo grešio. Nisam prevario, ubio nekoga, nego ta pokojna devojka... Mogao sam da budem bolji prema njoj, ali niko nije mogao da zna da će ona da se udavi u Dunavu. I ona i brat i deda i svi, porodična tragedija. Mogao sam da budem bolji, ona je meni dušu dala, to je nešto što ja vučem kroz ceo život i što ne mogu sebi da oprostim - ispričao je tada muzičar. - pričao je tada Ša.

Potom, reper je ušao u najgledaniji rijaliti u regionu, a i šire, u "Zadrugu", gde je ušao oženjen Ivanom Aleksić. Naime, nakon nekoliko meseci on se razveo od nje zbog javne prevare, jer je uplovio u veoma burnu vezu sa Tarom Simov, takođe bivšom zadrugarkom, a u prilog tome da im je veza bila burna govore mnogi video snimci koji i dan-danas kruže društvenim mrežama.

Nenad Aleksić Ša, Vanja Aleksić
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

Nakon toga, Ša je izašao iz rijalitija, te je tom prilikom upoznao Vanju, sadašnju suprugu, sa kojom se tajno oženio nakon nekoliko meseci zabavljanja.

O toj ljubavi imao je samo reči hvale, a onda je odjeknulo da su se rastali, jer kako je naveo, ona od samog početka nije bila spremna za brak.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

05:53

Nenad Aleksić Ša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track