"NE MOŽE OVAJ MOJ ZAKONITI DA IMA DVE" Vanja se oglasila o vezi muža Ša i Mione! Otkrila i zašto nije došla na ročište za RAZVOD!
Foto: Petar Aleksić

"NE MOŽE OVAJ MOJ ZAKONITI DA IMA DVE" Vanja se oglasila o vezi muža Ša i Mione! Otkrila i zašto nije došla na ročište za RAZVOD!

Rijaliti -

Nenad Aleksić Ša i njegova cimerka u rijalitiju "Elita" Miona Jovanović su nedavno postali svesni da je njihov odnos prešao granicu prijateljstva. Iako još uvek nisu započeli vezu, njihovo ponašanje ukazuje na to da su veoma bliski. Noćas su razmenjivali nežnosti, grlili se i prvi put ljubili, što budi sumnje da će konačno i ozvaničiti vezu.

Nenad Aleksić Ša, Vanja Aleksić
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

Vanja Aleksić, supruga Nenada Aleksića Ša, nedavno je otkrila da je podnela zahtev za razvod braka. Međutim, tokom lajva na Tiktoku, Vanja je otkrila da nije mogla da se pojavi na ročištu jer tvrdi da papiri za razvod nisu bili uručeni. Iznela je tvrdnje da ima dokaze koji potvrđuju da joj papiri nisu dostavljeni, te je izrazila frustraciju zbog celokupne situacije.

- Ljudi, pa ne može ovaj moj zakoniti da ima dve. Jeste li vi normalni? - prokomentarisala je Vanja.

- Nisam došla na suđenje jer mi nije stigao papir. Što ste tako glupi i maloumni? Je l' moguće da su ljudi ovoliko plitkoumni? Nisam dobila papir. Da sam dobila papir, ja bih se razvela do sad - rekla je Vanja.

- Zašto nisi dobila papir? - pitao je Elvin Kadrić sa kojim je igrala meč.

- Zato što mi nisu poslali, logično. Imam dokaze za sve to - rekla je Vanja.

Vanja Aleksić
foto: Printscreen/Instagram

- Baš mi je žao kad nešto negde ne valja - rekao je Elvin.

- Šta ti je žao? Uvek te negde sreća čeka, tako da lagano. Ja imam svoju sreću, pored mene je, hvala dragom Bogu - rekla je Vanja i pokazala na sina.

Kurir/ Republika

Bonus video:

05:53

Nenad Aleksić Ša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track