Najnovije vesti

ŠA DOŽIVEO POMRAČENJE ZBOG LJUBAVNICE! Sramno izvređao Mionu: Hoćeš da se VRATIŠ BIVŠEM DEČKU?! Onda je usledio ŠOK obrt (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

ŠA DOŽIVEO POMRAČENJE ZBOG LJUBAVNICE! Sramno izvređao Mionu: Hoćeš da se VRATIŠ BIVŠEM DEČKU?! Onda je usledio ŠOK obrt (VIDEO)

Rijaliti -

Nenad Aleksić Ša doživeo nervni slom, ne može da dođe sebi, Miona Jovanović pokušava uzaludno da ga smiri.

Jel ovo tražiš da ti po ceo dan povlađujem a ti me praviš debila? Evo vidiš ovo ponašanje, usrala mi se u život lagano. Ona će sad da legne da spava, njoj je super tako. Jel si srećna sad? Jel hoćeš možda da se vratiš bivšem dečku pa me zato maltretiraš? Ti si smrad jedan obični - rekla je Ša

- Bolje da se ugrizem za jezik, nego da kažem šta mislim. Jel moguće da si ti toliko bolestan. Kakve ti teorije zavere praviš, ja ću sad da zaćutim, videćeš da će ti biti krivo za par minuta, tako da bolje idi da spavaš - rekla je Miona

- Ti meni treba sad najviše da budeš podrška, a ne da se tako ponašaš, jel vidiš ti đubre jedno kako mi napraviš haos. Pusti me na miru, neću minut više da budem ovde i da se brukam. Ne mogu ove scene, imam traume zbog ovoga - odbusio je Ša.

- Ajde jel možeš da sedneš, molim te se saberi i stani - rekla je Miona.

Par je potom ipak uspeo da se smiri. Odlučili su da rešenje nakon žestoke svađe pronađu u krevetu, te su obavili duži razgovor, kako bi došli do rešenja.

Po svemu sudeći, ona je uspela da ga odobrovolji, a da li privremeno, ili na duže staze, ostaje nam da vidimo.

Inače, zakonita supruga Nenada Aleksića Ša Vanja Ignjatović u lajvu na Tiktoku progovorila je o odnosu sa reperom i pokazala doktorsku dokumentaciju spontanog pobačaja.

kurir.rs/I.L.

Bonus video:

05:53

Nenad Aleksić Ša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track