OBJAVLJENE SVE LAŽI SNEŽE KUŠADASI! Izmislila da plaća ženu koja joj čuva babu, cela familija besna: Sve laže i samo izmišlja...
Foto: Printscreen

haos

OBJAVLJENE SVE LAŽI SNEŽE KUŠADASI! Izmislila da plaća ženu koja joj čuva babu, cela familija besna: Sve laže i samo izmišlja...

Rijaliti -

Učesnica "Elite" Sneža Jovičić, poznatija kao Sneža Kušadasi, u ratu je s čitavom familijom otkako joj je deda testamentom posle svoje smrti ostavio apsolutno sve što je za života stekao - zemlju, kuće, pomoćne objekte, poljoprivredne mašine i drugo.

Sneža je odrasla s dedom i babom o kojoj, kako je rekla, brine posle dedine smrti, što su demantovali njena sestra Dragana i otac Novica, a sada i sama baba!

Sneža Kušadasi, Darijan
foto: Printscreen

Snežana je, naime, nedavno rekla da plaća neku osobu da se stara o njenoj babi što je, prema babinim rečima, laž. Dragana, Snežina rođena sestra, pozvala je babu i razgovor snimila.

- Niko ne brine za tebe tu, ništa. Sneža kaže da je platila tamo nekome da te čuva - pričala je Dragana, na šta je baba ljutito odgovorila:

Ko brine, šta da brinu?! Kome platila?! Nemo' da jede g*vna džabe! Ona platila da me neki čuva?! Ko me čuva? Sama sam! Koju ženu plaćala, šta mi ko doneo?! Ćuti bre, laže sve, samo izvodi priče!

- Bako, je l' ti dolazi neko osim Novice i mene? - pitala je babu unuka Dragana, na šta je ona rekla:

Sneža Kušadasi, Darijan
foto: Printscreen

Ko dolazi? Koga briga za mene... Ko mi dolazi?! Kako Sneža može da dođe, kad je otišla u p*čku materinu. Laže, ko da me čuva?! - demantovala je Snežu Kušadasi rođena baba.

Takođe, tokom razgovora babe i Dragane, povela se priča i o babinoj kartici za penziju koju je Sneža navodno uzela.

Kurir / Pink / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

09:12

STARS-EP152

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track