ON VEČERAS STIŽE U ELITU SA ŽENOM? Učesnici ih ne očekuju, neki će biti šokirani kada ih budu videli, s mnogima je na RATNOJ NOZI
Foto: Printscreen

ON VEČERAS STIŽE U ELITU SA ŽENOM? Učesnici ih ne očekuju, neki će biti šokirani kada ih budu videli, s mnogima je na RATNOJ NOZI

Rijaliti -

U toku večerašnje emisije ''Pretres nedelje i vanredno ubacivanje sa Milanom Miloševićem'' očekuje se jedan spektakularni ulazak u ''Elitu''.

Jelena Ilić, Ivan Marinković
foto: Petar Aleksić

Oni su izuzetno poznati i popularni, a njihovim ulaskom desiće se ''tekstonski poremećaj'' na imanju u Šimanovcima. Kako pišu mediji, večeras će u "Elitu" ući Ivan Marinković i njegova žena Jelena Ilić.

- Ivan je spreman da ponovo pomrsi konce rijaliti igračima unutra, a u svemu tome će mu se pridružiti i njegova supruga Jelena Ilić. Iako je rekla da će se penzionisati i da više neće ulaziti u rijaliti, predomislila se i za odličan novac planira da kroči u Belu kuću - poručuje dobro obavešten izvor i dodaje:

Ivan Marinković, Jelena Ilić
foto: Printscreen/Instagram, Antonio Ahel/ATAImages, Ana Paunković

- Marinkoviću se ideja o rijalitiju odmah dopala, jer će njih dvoje dobiti dupli honorar i samim tim će izaći za pozamašnu svotu novca koju su tražili od produkcije - zaključuje dobro obavešten izvor.

Novinari su pozvali Ivana za komentar.

- Ne znam - ostao je nedorečen Marinković, što je podgrejalo dodatnu sumnju da baš Jelena i on ulaze u "Elitu 7".

Njihov ulazak niko ne očekuje, a s obzirom na to da je Ivan s nekim učesnicima na ratnoj nozi, očekuje se haos.

Kurir.rs/Blic/ Preneo. I.L.

Bonus video:

00:39

Hoćeš li da čestitaš bivšoj? Pogledajte kako je Ivan Marinković reagovao na pitanje o svadbi Miljane Kulić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track