"NA KOCKI SAM IZGUBIO 80.000 €! Šok ispovest Marka Janjuševića Janjuša o životu, porocima, Eni...
Foto: Printscreen Pink Tv

"NA KOCKI SAM IZGUBIO 80.000 €! Šok ispovest Marka Janjuševića Janjuša o životu, porocima, Eni...

Rijaliti -

Marko Janjušević Janjuš pre nego što je postao deo "Zadruge" sanjao je veliku košarkašku karijeru, međutim u jednom trenutku se sve promenilo.

Pomoću košarke obišao je i mnogobrojne zemlje, jer igrao i u Španiji, Češkoj, Sloveniji, Kipru... Ipak, danas je razočaran karijerom, veruje da je mogao da postigne mnogo više, a o tome je pričao u jednom intervjuu.

- Bio sam veoma talentovan. Nisam bio alkoholičar, ali su me često peckali kako sam sigurno izlazio, pio, izbegavao treninge, a tada nisam ni voleo alkohol. Prosto, nisam imao sreće! Trebalo je da potpišem ozbiljan ugovor na tri godine za jedan veliki klub iz Bugarske. Nažalost, uprava kluba za koji sam igrao s****** me je, tražila je mnogo novca da pređem. Tada sam se baš smorio! Razočarao sam se, potonuo... Posle su dolazili novi ugovori, koji nisu bili loši, ali od njih nije mogla da se planira neka budućnost - pričao je Janjuš, koji je uporedo sa košarkom i ženama, zavoleo i jedan porok - kocku!

Marko Janjušević Janjuš, Janjuš
foto: Printscrteen

- Sećam se, sedeo sam s društvom, a pored kafića je bio sto za rulet. Dabogda se zapalili svi! Drugari su me pozvali da ih gledam, ali ja sam se ubacio u igru i dobio 800 evra. I tako mi se osladilo! Pričaju da sam mnogo para potrošio, ali ljudi bi trebalo da znaju da nikad nisam izgubio imovinu, stan, kuću... Gubio sam novac koji sam imao u tom trenutku, ali nikad više od 4.000 evra za veče. Nisam ja milioner ili milijarder, pa da mogu da gubim neke astronomske cifre. Kad sve saberem, mislim da sam na kocki ukupno izgubio 80.000 evra. Pritom, nisam samo gubio, već sam i dobijao - ispričao je Janjušević, koji tvrdi da je sa kockom završio za sva vremena.

Marko Janjušević Janjuš
foto: Printscreen/Instagram

Prvu veliku ljubav upoznao je tek kad je imao 25 godina. Ena je bila prijateljica Markove drugarice i preko nje su ostvarili prvi kontakt i razmenili brojeve telefona. Posle tri godine ljubavi, Ena mu je podarila centar njegovog sveta - ćerku Krunu, a krah braka sa Enom došao je zbog "Zadruge 3". Pošto je suprugu javno prevario sa Majom Marinković, ona je tražila razvod.

kurir.rs/Hit/

Bonus video:

01:21

Marko Janjušević Janjuš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track