POTRESNO OBRAĆANJE ROĐENOG BRATA ANĐELE ŠPARAVALO: Jašeš tu lezbijku svaku noć, nikada ti neću oprostiti bol koju si nanela mami!
Foto: Printscreen Pink Tv

jako im je teško

POTRESNO OBRAĆANJE ROĐENOG BRATA ANĐELE ŠPARAVALO: Jašeš tu lezbijku svaku noć, nikada ti neću oprostiti bol koju si nanela mami!

Rijaliti -

Roditelji Anđele Šparavalo već dva meseca ne mogu da dođu sebi jer im je ćerk u rijalitiju "Elita" uplovila, u istopolnu vezu s učesnicom Bojanom Pavlović.

Iako su joj tokom novogodišnje posete zapretili da će je se odreći ukoliko bude ostala s Bojanom, ona je nastavila po starom.

Bojana Pavlović
foto: Printscreen

Anđela je pre nekoliko dana svom bratu, koji je zbog svega što mu je priredila prestao da ide u školu, čestitala rođendan, a sada je usledila povratna reakcija. Naime, Anđelina majka Aleksandra dostavila nam je odgovor svog sina, Anđelinog brata, uz molbu da joj se isti od reči do reči predoči sutra, u emisiji "Elita - Pitanja novinara".

Ovo je poruka Anđelinog rođenog brata :

Bojana Pavlović
foto: Printskrin / You Tube

- Sestro moja, da ti tvoj brat kaže, želim da mi više nikada ne čestitaš rođendan! Slavi ti svoju dvomesečnicu sa lezbijkom koju jašeš svaku noć, brukajući sebe i celu porodicu, a za mamu ti nikada neću oprostiti koliko si joj bola nanela, a znaš i sama kakva je naša mama. Čestitaš mi rođendan, a gazila bi po nama mrtvima zbog ove lezbijke! Za moj rođendan sam poželeo da, zbog svega što si uradila mojoj mami, ostane zdrava i da je tu uz mene i da nikad ne ode - sadržaj je poruke Anđelinog brata.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

01:05

Emir Habibović zapevao hit Šabana Šaulića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track