MAJKA ANĐELE ŠPARAVALO U LOŠEM ZDRAVSTVENOM STANJU! Otac učesnice Elite otkrio kroz kakav pakao prolazi: Оna će je nositi na duši!
Foto: Printscreen Pink Tv

zabrinut za život svoje žene

MAJKA ANĐELE ŠPARAVALO U LOŠEM ZDRAVSTVENOM STANJU! Otac učesnice Elite otkrio kroz kakav pakao prolazi: Оna će je nositi na duši!

Rijaliti -

Porodica Anđele Šparavalo ogorčena je zbog njenog odnosa sa Bojanom Pavlović u "Eliti".

Iako su pokušavali da dopru do nje i osveste je, te da joj ukažu na mogućnost da će izgubiti celu porodicu zbog te romanse, ona je odlučila da nastavi s cimerkom.

Bojana Pavlović
foto: Printscreen

Sada je Anđelin otac u porukama koje je poslao voditelju Elite Milanu Miloševiću otkrio da je njegova supruga u veoma lošem zdravstenom stanju zbog ćerke i njene veze s Bojanom, a on čak strahuje i za njen život.

Anđela Šparavalo
foto: Printscreen Pink Tv

- Jutros ste se dopisivali, sve mi je rekla, mnogo je potreslo, jer i posle bratovljeve poruke ostala je s Bojanom. Molimo Boga da se ne pogorša stanje moje žene i šećer joj je mnogo skočio od stresa. Samo me je molila da ti kažem, ako joj se nešto desi da će Anđela ceo život da je nosi na duši i da čuvam Đoleta. Eto, Milane kroz šta prolazim, moram izdržati. Hvala na razumevanju. Milane, moraću nekako da se obratim produkciji jer ovo nije igra. U pitanju je život moje žene, ovo se ovako neće završiti - pisao je u porukama Anđelin otac Milanu.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

01:56

POZNATI RIJALITI PAR PREKO NOĆI DOŽIVEO VELIKU PATNJU: Ovako sada živimo! Nekada vas uveseljavali, a sada proživljavaju NOĆNU MORU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track