"TVOM BRATU ŠALJU INTIMNE SNIMKE TEBE I BOJANE" Voditelj saopštio Anđeli Šparavalo bolnu istinu: Ja preuzimam krivicu za...
Foto: Printscreen YT

šok

"TVOM BRATU ŠALJU INTIMNE SNIMKE TEBE I BOJANE" Voditelj saopštio Anđeli Šparavalo bolnu istinu: Ja preuzimam krivicu za...

Rijaliti -

Aktuelna takmičarka rijaliti programa "Elita" Anđela Šparavalo povredila je svoju porodicu time što je započela vezu sa cimerkom Bojanom Pavlović.

Voditelj Milan Milošević je u jučerašnjoj emisiji podigao Anđelu za crnim stolom i tom prilikom joj postavio pitanje vezano za njenog brata, a onda je ušla u žestok sukob sa BojanoM koja ju je ponizila pred svima.

Anđela Šparavalo
foto: Printscreen

- Hipotetički da tvom bratu šalju snimke tebe i Bojane u se*su, šta bi uradila? - pitao je Milan.

- Milene, takva su deca, oni će da nameću, logično je da će svako da mu udari na to što ga boli, ja odnose ovde nemam, baš zbog toga - rekla je Anđela pa dodala:

- Meni je i Bojana rekla da nemamo odnose baš zbog tih stvari, ja preuzimam krivicu za sve, i preuzima odgovornost za klipove i brata. Meni je krivo šta joj sve nameću ovde i meni je jako krivo zbog toga - rekla je Anđela.

- Ona je sada ovo rekla zbog Bojane, ovo nije iskreno sada. ja sam govorila da to ne radi, a ona me je napala da ne gledam, ona ovde priča o Bojani a ne o bratu koji je loše kući zbog tebe. Pričala si da te je otac maltretirao - govorila je Slađa.

Anđela Šparavalo
foto: Printscreen Pink Tv

- Ovde treba pustiti svakoga da se pokaže: Nadam se da će tvoji biti zajedno da vidiš šta se dešava. Mene ova devojka proganja, juri me ovde - govorila je Bojana ali je Anđela vrištala kako Bojana ne bi pričala o njihovom odnosu. Ja neću spavati sa njom više - govorila je Bojana.

Kurir / Blic / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

08:21

STARS EP249

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track