MAJKA TEODORE DELIĆ NIKAD ŽEŠĆE UDARILA NA KAČAVENDU: Ima od početka nameru da ih razdvoji, želi da naskoči na Bebicu...
Foto: Printscreen

ŠOK

MAJKA TEODORE DELIĆ NIKAD ŽEŠĆE UDARILA NA KAČAVENDU: Ima od početka nameru da ih razdvoji, želi da naskoči na Bebicu...

Rijaliti -

Majka Teodore Delić, Slavica Delić, oglasila se za jedan portal pa progovorila o skandalu njene ćerke i Bebice sa Milenom Kačavendom.

Ona nije štedela reči kada je u pitanju Kačavenda i njen moral, pa je udarila na njeno beskrupulozno ponašanje koje ima prema devojkama i njihovim momcima.

Milena Kačavenda
foto: Printscreen TV Pink

Videli ste sigurno ovih dana haos Teodore i Bebice zbog Milene Kačavende i njenog ulaženja u Bebičin krevet, kako to komentarišete?

Ja ne mogu da verujem koliko se ta Kačavenda petlja u te mlade parove, mnogo mi je krivo eto što su se Terza i Milica rasturili, meša se i Mioni i Ša i svim ostalim parovima. Anitu je isto tako malo ponižavala, Teodoru od starta pokušava da degradira ali naš krasuljak je jako inteligentan i pametan i ne pada ona toliko lako na te prozivke. Samo što ona u svoj toj gužvi i haosu ne može da dođe do reči od ove aždaje. Kačavenda ima od početka nameru da ih razdvoji, samo je sad iskoristila momenat da naskoči na Bebicu dok Teodora nije bila tu, ona nije naskočila pored njega nego tačno na njega i poljubila ga je. Nenad je tad rekao nemoj da naiđe Teodora ubiće nas. Ona pokušava od početka da razori njihovu vezu i mislim da je sve ovo planski odradila - rekla je Slavica.

Teodora Delić, Nenad Macanović Bebica, Bebica
foto: Printscreen

Kurir / Pink / Preneo: Lazar Stanušić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track