BIVŠA ZADRUGARKA NIJE ŽELELA ANU RADULOVIĆ NA SVOJOJ SVADBI! Družile se, vodile emisiju pa zvala sve kolege osim nje... ŠOK!
Foto: Printscreen/Instagram

BIVŠA ZADRUGARKA NIJE ŽELELA ANU RADULOVIĆ NA SVOJOJ SVADBI! Družile se, vodile emisiju pa zvala sve kolege osim nje... ŠOK!

Rijaliti -

Nekadašnja zadrugarka i voditeljka Jelena Pešić i čuveni rijaliti igrač Mladen Vuletić izgovorili su sudbonosno "da" u aprilu 2022 godine.

Naime, oni su napravili gala veselje, a na svoje venčanje pozvali su veliki broj bivših rijaliti učesnika sa kojima su ostali u dobrim odnosima.

Jelena Pešić, Mladen Vuletić
foto: ATA Images

Međutim, Jelena je iz nepoznatih razloga odlučila da svoju tadašnju koleginicu Anu Radulović sa kojom je počela karijeru voditeljke i za koju se mislilo da su u odličnim i prijateljskim odnosima, ne pozove na svadbu.

Ana Radulović
foto: Printskrin/Instagram

- Ne znam zašto nisam pozvana, nisam dobila pozivnicu. Mnogi su me pitali zbog čega, ali kako ja da znam? Mislim, to nije pitanje za mene, nije moja svadba, to je pitanje za nju - rekla je Ana.

S druge strane među gostima su bili viđeni bivši rijaliti učesnici: Ivana Šopić, Vesna Rivas, Saška Karan, Bora Santana i drugi, a mnogi su se pitali zbog čega se Pešićeva odlučila na ovaj potez i nije pozvala koleginicu na svadbu.

kurir.rs/republika/preneo I.L.

Bonus video:

01:30

Ana Nikolić ispred kuće u kojoj je odrasla njena majka

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track