MIONA I STANISLAV SE STRASNO LJUBE I PIPAJU SVUDA PO TELU! Šok prizor u rijalitiju, kamera sve snima, čeka se da reaguje Ša
Foto: Printscreen

zanimljivo

MIONA I STANISLAV SE STRASNO LJUBE I PIPAJU SVUDA PO TELU! Šok prizor u rijalitiju, kamera sve snima, čeka se da reaguje Ša

Rijaliti -

Nenad Aleksić Ša vodi ljutu bitku u kući, a Bela kuća u Šimnovcima se podelila u 2 tabora. Sa jedne strane su oni koji podržavaju poznatog repera i pružaju mu podršku, dok se sa druge strane nalaze oni koji podržavaju Stanislava Krofaka.

Miona Jovanović
foto: Printscreen

Pojedini žele da iskoriste ovu situaciju i da Nenad Aleksić što više "poludi" i pravi scene, a mnogi sumnjaju da bi pojedini rijaliti učesnici najradije voleli da vide leđa bivšem dečku Tare Simov i da sam sebe diskvalifikuje iz Elite.

Dve osobe su posebno surove prema Aleksiću. Jedan od njih je Uroš Stanić koji ima debelih razloga da vrati Nenadu sve strašne uvrede koje je uputio i njemu i članovima njegove porodice.

Druga je Miljana Kulić koja je učinila specifičnu stvar kako bi natrljala na nos Aleksiću da je nekada Miona grlila i volela zgodnog i uspešnog Krofaka.

Nenad Aleksić Ša, Miona Jovanović
foto: Printscreen

Miljana je uzela gomilu fotografija na kojima su Krofak i Miona u ljubavi, a sve te slike stigle su tokom proslave Krofakovog rođendana.

Fotografije je polepila po frižideru i svi sa velikim nestrpljenjem čekamo da vidimo kako će Ša da reaguje kada vidi fotografiju na kojoj se Stanislav i Miona ljube i grle.

Kurir / Srbija Danas / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

07:34

STARS EP271

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track