NOVI DETALJI TRAGIČNE SUDBINE MAJKE MILENE KAČAVENDE: Nisu mogli da je probude, rekli su da nema šanse da preživi
Foto: Printscreen Pink

emotivno

NOVI DETALJI TRAGIČNE SUDBINE MAJKE MILENE KAČAVENDE: Nisu mogli da je probude, rekli su da nema šanse da preživi

Rijaliti -

Milena Kačavenda je tokom jučerašnjeg dana saznala da joj se majka nalazi u jako lošem stanju, te je nakratko izvedena iz Elite.

Milena se već sinoć vratila u Belu kuću, a sada je u razgovoru sa Miljanom Kulić otkrila više detalja o stanju svoje majke.

- Zapušio joj se sistem za dijalizu i oni joj otpuše i sve bude okej, kao sutra je puštaju kući. I ona krene do toaleta i padne na lice, slomila je nos, oni domah reagovali. Došla je sebi odmah i kao da ostane da isprate. Dođe vizita i lekar nije mogao da je probudi i oni kao da zovu hitan skener, otvaraju oči, zenice skroz proširene. Oni na skeneru vide tromb i hematom od udarca. Rekao mi je doktor da nema šanse da preživi, dok srce izdrži... Ma ja sam se samo sa decom videla da se dogovorimo da kada mi jave, da deca kupe - rekla je Milena.

Milena Kačavenda
foto: Printscreen Pink

- Šta, kumo, da kupe? - pitala je Miljana.

- Pa grobno mesto... Bar sam se ispričala. Kada sam se vratila, šta da legnem, neće glava. Kada sam došla u emisiju, videli su da me nema na sastanku, digla se frka - plakala je Milena.

Milena je zatim otkrila da je pre nekoliko noći sanjala majku.

- Kupila sam joj sat, kad je kući ne nosi ga...Kao došla kod mene ovde, vidim joj ruku i sat, ali ne mogu ni da dođem kod nje. Ja sam je pitala: "Otkud ti, šta si stavila taj sat?" i ja se probudim kao go**o. Ja retko sanjam, ali kada sanjam, uvek je nešto loše za moje. Njoj je rođendan sada, prvog aprila... Tako sam sanjala zlato kada je moj muž imao saobraćajku, jedva ostao živ, a ja sva u zlatu. To je bilo tačno pre 20 godina, ja sam bila trudna sa ovim mlađim - rekla je Milena cimerki.

Milena Kačavenda
foto: Printscreen Amidži šou

Kurir / Blic / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

02:29

Milena Kačavenda i Miljana Kulić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track