JELENA OTKRILA ŠOK DETALJE IZ ODNOSA SA IVANOM MARINKOVIĆEM: Uhodio me je ispred teretena, gledao je... Zadrugari ZATEČENI
Foto: Ana Paunković, Dragana Udovičić

iskreno

JELENA OTKRILA ŠOK DETALJE IZ ODNOSA SA IVANOM MARINKOVIĆEM: Uhodio me je ispred teretena, gledao je... Zadrugari ZATEČENI

Rijaliti -

Učesnici Elite progovorili su o ljubomori, a Jelena Ilić šokirala je nepoznatim detaljima iz odnosa sa Ivanom Marinković.

Naime, ona je ispričala koliko je Ivan zapravo ljubomoran, te ju je čak i uhodio.

- Ivan je pravio problem svojom ljubomorom jer je pre par godina gledao ko mi je lajkovao sliku na mrežama. Čekao me je ispred teretane. Jednom smo ga moja drugarica i ja uhvatile u tome - kazala je Jelena, na šta se on smejao, dok su ostali zadrugari bili veoma iznenađeni.

Ivan Marinkovič
foto: Printscreen Pink Tv

Inače, Ivan i Jelena započeli su vezu u rijalitiju, a potom nastavili zajednički život, a nekoliko puta su govorili o prinovi u porodici.

- Jelena i ja želimo bebu. Već neko vreme pokušavamo da dobijemo sina ili ćerku, ali nam ne polazi za rukom. Ukoliko ne budemo mogli prirodnim putem, probaćemo vantelesnom oplodnjom - rekao je Marinković jednom prilikom.

Oni su doskoro imali probleme u vezi, u kojoj je bilo i fizičkog nasilja, o čemu je on govorio.

Jelena Ilić, Ivan Marinković
foto: Petar Aleksić

- Za sve je kriv alkohol! Pod uticajem žestokog pića sam bio veliki provokator. Budio sam ono najgore u Jeleni, pa je fizički nasrtala na mene. Bio sam kriv što me je udarala, jer sam je peckao. Ja na nju nikada nisam digao ruku, jer nisam nasilan, pogotovo ne prema ženama.

kurir.rs/pink

Bonus video:

02:18

BORA BI TO VOLEO, JEDINO DA MI PLATE, PA DA ME SNIMAJU Rijaliti par objavio NEREALNE vesti: Voleo bih to da imamo ZBOG NAS!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja