OVAJ GLUMAC JE KUM ANĐELE IZ ELITE! Njeni roditelji zbog ćerkine veze s devojkom dugo nisu izlazili iz kuće, sad se sve promenilo
Foto: Printscreen

OVAJ GLUMAC JE KUM ANĐELE IZ ELITE! Njeni roditelji zbog ćerkine veze s devojkom dugo nisu izlazili iz kuće, sad se sve promenilo

Rijaliti -

Učesnici "Elite" Anđeli Šparavalo kum je poznati glumac Milan Vasić. To je objavila njena majka Sandra na Instagramu kada je postavila njihovu zajedničku fotografiju.

Milan se do sada nijednog trenutka u javnosti nije dotakao teme "Elite" i veze njegove kume sa drugom devojkom, zbog čega je nastao haos u njenoj porodici. Roditelji su joj zapretili da će je se odreći, brat nije išao u školu, baka završila u bolnici, a majka nije išla na posao u svoj frizerski salon.

Milan Vasić
foto: Printscreen/Instagram

Nedeljama zbog sramote nisu izlazili napolje, ali sada svog kuma nisu mogli da odbiju pa su otišli na ručak u jedan restoran u njihovom gradu Aranđelovcu.

Milan je zajedničku fotografiju objavio na Instagramu i napisao:

- Da se zamezi malo.

Anđelina mama Sandra je podelila njegov stori na svoj Instagram. I dok je na Milanovom licu blag osmeh, muž i žena Šparavalo su ozbiljni.

Podsetimo, Anđela i Bojana Pavlović su već mesecima u ljubavnom odnosu, što porodica Šparavalo nikako ne prihvata. Oni su u više navrata rekli ćerki da se nikada neće složiti s njenom gej vezom, a za sve su okrivili Bojanu za koju smatraju da je njihovu ćerku uvela u sve. Zapretili su joj i da će je se odreći, ali ni to nije pomoglo da ona prekine svoj ljubavni odnos.

Bojana Pavlović, Anđela Šparavalo
foto: Petar Aleksić

Inače, ekipa Pinka je nedavno posetila Aranđelovac gde su sugrađani rijaliti učesnice ispričali da joj je majka zatvorila salon.

- Njena majka je zatvorila salon zbog svega, nije joj lako. Iskreno, ja mislim da će Bojana i Anđela opstati zajedno i verujem da ona priča istinu - rekao je stariji sugrađanin.

- Anđelu znam iz grada, ona je fina devojka. Znam joj majku i čuo sam da je zatvorila salon zbog svega što se dešava. Mi se nismo družili, ali znam da je imala momke, bila je sa mojim drugom, ali ne znam šta joj je sada. Drug ništa ne govori o njoj jer ga mi zezamo - rekao je tada Anđelin poznanik iz škole.

Kurir/I.L.

Bonus video:

01:14

Seka Aleksić vežba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track