"MAJA JE MORALA DA URADI BALKANSKU TURNEJU!" Zorica Marković isprozivala Marinkovićku, pa otkrila zašto ju je Stanislav RAZOČARAO
Foto: Ata images

evo šta kaže za odnos Mione i Ša!

"MAJA JE MORALA DA URADI BALKANSKU TURNEJU!" Zorica Marković isprozivala Marinkovićku, pa otkrila zašto ju je Stanislav RAZOČARAO

Rijaliti -

Bivša zadrugarka i pevačica Zorica Marković osvrnula se na odnos Stanislava Krofaka, Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović.

Kako kaže, ona u Mioni vidi hladnoću i nezaintresovanost ni za Ša, a ni za Stanislava.

Stanislav Krofak
foto: screenshot Pink tv

- Stanislav je okej momak, razočarao me je što je ušao u vezu s Majom, bez obzira da li tu ima mirenja sa ovom malom. Ova mala je opasna zmija, ona kome se uk**i u život, jadna mu majka. Mrtva hladna, vrti ih obojicu. Neka je živa i zdrava, vozi dobro priču. Nju ne zanimaju ni Ša ni ovaj, nema šanse, samo se igra, ali se igra na hladan način, skidam joj kapu, ja ne bih mogla tako. A ovaj, naš dragi Ša, ništa novo. Ja volim rijaliti, ali jedva čekam da vidim kada će da se penje, vere, da skače, da urla. Ona samo uzme po bradici i on miran kao buba. Ovo će da pukne svakako, Ša ga je izvisio svakako, nažalost, kao i uvek...Maja je bila Crna Gora, pa je bila Srbija, pa je bila Bosna, a sada je Hrvatska, mora Balkan Maja da obiđe, da uradi balkansku turneju. Ovo mi je malo mirnije, još par dana, biće cirkusa tu. Jao ako odu na ostrvo Miona i Stanislav, pakao! Na njega smo navikli ti tobogani, sada ide malo plivanje - rekla je Zorica, a onda je prokomentarisala i vezu Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša:

Zorica Marković
foto: Ata images

- Jao, ona onako sva izgubljena, Janjuš stvarno je doktorirao rijaliti. I od toga nema ništa, ali ima još malo, nek se vrate svojim porodicama - rekla je bivša zadrugarka.

Kurir.rs/Pink

Bonus video:

03:09

ĆANA ZAPEVALA VANVREMENSKI HIT UŽIVO U EMISIJI! Pevačica podigla ceo studio na noge POGLEDAJTE KAKO JE TO IZGLEDALO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja