IVAN KRIJE VELIKU TAJNU JOŠ OD "ZADRUGE 6"! Marija Kulić otkrila: Nudio je i Aleksandri Nikolić i Filipu Caru, ali oni su odbili!
Foto: Petar Aleksić, Nenad Kostić

IVAN KRIJE VELIKU TAJNU JOŠ OD "ZADRUGE 6"! Marija Kulić otkrila: Nudio je i Aleksandri Nikolić i Filipu Caru, ali oni su odbili!

Rijaliti -

U "Eliti" se odvija prava drama otkad se saznalo da je Jelena Marinković prevarila supruga Ivana Marinkovića sa Urošem Rajačićem.

On je priznao da su bili intimni, a ona i dalje negira sve što je izrečeno, a o tome je za medije govorila Marija Kulić, koja je otkrila Ivanovu tajnu koju čuva još od šeste sezone rijalitija.

Marija Kulić
foto: Printscreen/Zadruga

Naime, Miljanina majka otkrila je da je Ivan nudio dogovor Aleksandri Nikolić i Filipu Caru prošle sezone, gde bi Nikolićeva smuvala njega, oženjenog čoveka, na šta nisu pristali.

Aleksandra Nikolić
foto: instagram printscreen/filip_car_capo_ck

- Ovo je 99,9% dogovor između Ivana i Jelene, prave priču, njega prave žrtvom pred kraj. Ivan je prošle godine pre "Elite" Filipa Cara pitao, ponudio da sa Aleksandrom prave priču. On kao oženjen, a ona kao preljubnica. Ivan je stari rijaliti igrač, zna on šta prolazi, eto sada na kraju da se pokrene priče o toj prevari, našao je kad će. Prošle godine je koristio dete za priču, a sada ženu. Našla je kad će da unište sve, strašno. Svesni su da na drugačiji način ne mogu da zarade novac, to za mene nisu ljudi - otkrila je Marija Kulić.

Kurir/Blic

Bonus video:

01:00

TO JE KLUPKO KOJE ĆE TRAJATI DO KRAJA ŽIVOTA Marinković o odnosu sa Kulić: Plaše se prevelikog vezivanja Željka za mene

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track