Šta sve niste znali o Jeleni Ristić
Foto: Reuters

Upoznajte Noletovu verenicu

Šta sve niste znali o Jeleni Ristić

Stars -
Novak i Jelena su već nekoliko godina u stabilnoj vezi, a u septembru 2013. su se i verili. Upoznali su se kada je Jelena bila u gimnaziji, i kako mnogi tvrde bila je to ljubav na prvi pogled

Verenica tenisera Novaka Đokovića odrasla je u Kosovskoj ulici u Beogradu, gde je pohađala Osnovnu školu "Drinka Pavlović".

Posle završene Sportske gimnazije upisala je prestižni ekonomski fakultet Bokoni u Milanu. Diplomirala je sa najvišim ocenama, a zatim se preselila u Monte Karlo kod Novaka Đokovića.

Oni su već nekoliko godina u stabilnoj vezi, a u septembru 2013. su se i verili. Upoznali su se kada je Jelena bila u gimnaziji, i kako mnogi tvrde bila je to ljubav na prvi pogled.

Po preselenju u Monte Karlo Jelena se zaposlila u predstavništvu libijske naftne kompanije "Tamoli" u odseku za ljudske resurse. U međuvremenu je uradila i doktorat iz oblasti menadžmenta.

Uprkos tome što retko komunicira sa novinarima, često se pojavljuje u medijima. U poslednje vreme redovni je pratilac Novaka Đokovića na svim turnirima i najvatreniji navijač. Pažnju javnosti skrenula je svojim izgledom, a nedavno je i od Ane Vintur, urednice magazina "Vogue" pobrala pohvale na račun svog odevanja, zbog čega je dobila i tri strane u septembarskom izdanju prestižnog magazina.

Ona je direktorka "Fondacije Novak Đoković" koji brine o siromašnoj deci Srbije. Sa uspehom je uz Novakovu pomoć organizovala više humanitaranih akcija širom sveta, koje su okupile najveće svetske zvezde, i sakupila višemilionsku novčanu pomoć za decu u Srbiji kojoj je neophodna pomoć.

Jelena i Novak su u aprilu 2014. saopštili da će uskoro postati roditelji.

(Mondo.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track