TEO ZAVEO JELISAVETU Vuk Kostić: Pucao bih u nju zbog ljubomore!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Glumica ima novog dečka, bivši poludeo

TEO ZAVEO JELISAVETU Vuk Kostić: Pucao bih u nju zbog ljubomore!

Stars -

Da ona izađe s muškarcima, ja bih je ubio iz pištolja, rekao je Kostić, koji je donedavno bio u ozbiljnoj vezi s koleginicom

Jelisaveta Orašanin ostavila je Vuka Kostića. Iako su mnogi očekivali da će se glumci venčati, oni su sve zaprepastili raskidom.Veza im je zapala u krizu jer je Jelisaveta često putovala bez Vuka, čak i bez njegovog znanja. Na jednom takvom putovanju u Moskvu pre mesec dana, glumica je na utakmici Crvene zvezde i CSKA bila u društvu slavnog košarkaša Miloša Teodosića.

Nakon toga, njih dvoje su uhvaćeni još nekoliko puta zajedno. Kako saznajemo od izvora bliskih sada već bivšem glumačkom paru, Jelisaveta je po povratku iz ruske prestonice otišla kod Vuka i priznala mu da postoji neko drugi u njenom životu.

- Jelisaveta i Miloš su mnogo vremena proveli zajedno, a čim je shvatila da gaji emocije prema njemu, ona je doputovala u Beograd i to objasnila Vuku. Njih dvoje su raskinuli bez svađe i loših reči - tvrdi naš izvor.

Ipak, šokantno je to što je Vuk svojevremeno u emisiji „Balkanskom ulicom“ izjavio da je veoma ljubomoran i da je zbog toga spreman i na najgore. Glumac je tada rekao da paparaci često umeju da naprave škakljive fotografije i da time izazovu problem.- To je veoma opasno i te slike mogu da pokvare stvari. Može da se desi da sam ja sinoć sedeo s kumom Radojicom i njegovim drugaricama i oni slikaju, pa bude u novinama - rekao je glumac i dodao da bi u obrnutom slučaju on burno reagovao.- Da ona izađe, ja bih je ubio iz pištolja! Mislim, bez obzira na to da li su joj oni drugari. Realno. Sad ja kažem iskreno, najiskrenije - rekao je Vuk sa osmehom.Jelena Stuparušić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Košarkaši su pravi magnet za devojke, a ove čuvene cice su najbolji dokaz za to

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track