Najnovije vesti

NOVA SEZONA NAJGLEDANIJEG ŠOU-PROGRAMA USKORO NA TV PINK: Prijavi se, postani nova Pinkova zvezda i osvoj 3.000.000 dinara
Foto: Promo

NOVA SEZONA NAJGLEDANIJEG ŠOU-PROGRAMA USKORO NA TV PINK: Prijavi se, postani nova Pinkova zvezda i osvoj 3.000.000 dinara

TV šou

Otkako su počele sa emitovanjem 2014. godine, "Pinkove zvezde" su postale uspostavljen brend u regionu, a posle tri uspešne sezone, zbog različitih darovitih ljudi koji su se prijavljivali za takmičenje, čelnici TV Pink odlučili su da uvrste i druge talente u novu sezonu ovog šou-programa, čije je emitovanje zakazano za mart 2019. godine.

 

Za razliku od prve tri sezone, kada su bile isključivo muzičko takmičenje, u ovoj sezoni "Pinkove zvezde" postaju talent šou-program u kom mogu da učestvuju svi oni koji smatraju da su po nečemu jedinstveni i da se izdvajaju od drugih.

 

"Pinkove zvezde" su idealan šou-program za sve one koji se bave glumom, plesom, specifičnim sportskim veštinama, imitacijama, magijom i iluzionizmom, za sve koji smatraju da su jedinstveni, interesantni i spremni da svoj talenat podele sa milionskim auditorijumom. Najbolji će dobiti priliku da svoj talenat pokažu na velikoj sceni pred žirijem i gledaocima u šou-programu "Pinkove zvezde".

 

Pažljivo biran petočlani žiri odlučivaće o sudbini daljeg takmičenja više od 150 kandidata. Tokom 16 epizoda takmičari će pokušati da osvoje simpatije žirija, a samo 12 finalista boriće se za glavnu nagradu od čak 3.000.000 dinara!

 

Ukoliko smatrate da imate jedinstveni talenat ili vladate veštinama koje su drugima nezamislive, prijavite se i postanite nova Pinkova zvezda.

 

Da biste se prijavili za "Pinkove zvezde", potrebno je da:

 

  1. Snimite svoj nastup
  2. Snimak nastupa i lične podatke posaljite na email: jasampinkovazvezda@pink.rs
foto: Promo

Sve dodatne informacije potražite na zvaničnoj Facebook i Instagram stranici "Pinkove zvezde" i do 15. februara se prijavite za novi talent šou najgledanije komercijalne televizije u Srbiji!

 

 

Promo tekst

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...