SERIJA „SUZE MOJE SESTRE“ NA TV HAPPY DOSTIGLA JE VELIKI USPEH: Pročitajte intervju sa glavnim glumcima
Foto: Promo

SERIJA „SUZE MOJE SESTRE“ NA TV HAPPY DOSTIGLA JE VELIKI USPEH: Pročitajte intervju sa glavnim glumcima

TV šou -

Burdžu Biridžik i Birkan Sokolu u jednoj od najgledanijih turskih serija „Suze moje sestre“, koja se već nekoliko nedelja emituje na televiziji Happy, glume Huliju i Kerima, par koji ima vezu između ljubavi i mržnje.

Realna drama koja raspravlja o mnogim društvenim pitanjima posebno je zanimljiva što iz ženske perspektive prikazuje bračni život, prijateljstvo, snove iz detinjstva… Ovo je priča o devojci koja čini nemoguće da bude s osobom koju voli. Nasuprot tome, on nema osećanja prema njoj. Hulija je zaljubljena u Kerima od svoje osme godine, kao mala je živela u siromaštvu ispunjena unutrašnjom pobunom i zarekla se da će učiniti sve da postane veoma bogata i nepobediva. Ova vrlo inteligentna, atraktivna i opasna žena uspela je raznim intrigama da se uda za čoveka koga voli ali joj taj prisilni brak donosi i veliku patnju.

Za ulogu Hulije, Burdžu Biridžik kaže da mada se privatno u potpunosti razlikuje od nje, zaljubljena je u taj lik jer iako često ne radi ispravne stvari i donosi pogrešne odluke, hrabro ostvaruje svoje ciljeve i ne gubi veru u sebe.

- Kada sam razgovarala sa Gulom Oguzom i Mahinurom Ergun, nije postajao scenario. Ali sam unapred znala karakter lika koji je trebalo da tumačim. Odmah mi se dopala. Svidela mi se njena borba za život. Ali malo sam se uplašila, jer do tada nisam radila na tako važnom projektu. Prihvatila sam ulogu u seriji „Suze moje sestre“ jer mi se svidelo što je ovo uloga koja se mora proživeti, a ne odglumiti. U toku tumačenja uloge uvek pronađemo deo sebe u njoj. Ja volim Huliju, pričam o svojoj ulozi s osmehom. Ona je mnogo pametna, ali ipak još uvek dete. Dete koje nije imalo mnogo lepih trenutaka u životu. Sviđa mi se da budem Burdžu i Hulija.

foto: Promo

Zašto je Hulija toliko interesantna gledaocima?

- Ume da iskoristi svoju pamet i pravi trenutak. Istina da ja nisam takva. Ja bih u takvim trenutcima počela da paničim, bilo bi mi potrebno vreme. Moram da sednem, da razmislim, pa onda odgovorim. Hulija je u tom smislu moja suprotnost. Ona ima rešenje za svaki problem. Često pomislim da će me ona izmeniti, ali na dobro (smeh). Ona je u pravu, ako možete da je razumete.

Dobar ste tim s Birkanom. Da li se poznajete od ranije?

- Znam za njegov rad. Odgledala sam sve njegove projekte, ali sam ipak bila pomalo zabrinuta. Međutim, ispostavilo se da je on jako energičan i vredan čovek. Plašila sam se da nećemo pronaći zajednički jezik, ali sam pogrešila, jer savršeno funkcionišemo, mnogo se šalimo i uvek mu kažem da je dobro što je on moj partner.

Pored vas dvoje, u seriji učestvuje veliki broj dobrih glumaca, između ostalog i Ahmet Mumtaz. Kako je raditi sa njim?

- Plašila sam se Ahmeta u smislu da ga ne razočaram. U jednoj sceni mi je pozlilo, počela sam da paničim misleći da će me ubiti, ali naravno nije bilo tako, bio je pun razumevanja i učinio je sve da mi pomogne. Iskreno sam presrećna i smatram da imam čast da budem u ovoj ekipi i mislim da gledaoci osećaju tu energiju koja je vladala na snimanju i da je, pored odlične priče, to jedan od velikih razloga zbog kojih su nam poklonili toliko poverenje, ne samo u Turskoj već i širom sveta gde se serija prikazivala.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja