NOVA SEZONA EMISIJE 24 MINUTA SA ZORANOM KESIĆEM VEČERAS U 21 SAT NA O2TV: Reprizni termin, nedeljom u 23 sata Nastavljamo tamo gde smo stali
Foto: Promo

NOVA SEZONA EMISIJE 24 MINUTA SA ZORANOM KESIĆEM VEČERAS U 21 SAT NA O2TV: Reprizni termin, nedeljom u 23 sata Nastavljamo tamo gde smo stali

TV šou -

Voditelj Zoran Kesić sa svojim timom spremno ulazi u prolećenu sezonu. “Ništa se o novoj sezoni “24 minuta sa Zoranom Kesićem” ne može više reći od ovoga, u subotu 9. marta od 21h na O2 televiziji pogledajte 160. epizodu naše popularne emisije! Dosadni smo u insistiranju da svakoj epizodi prilazimo na isti način, od one pre pet godina, pa tako i do ove u subotu. Radimo je kao da je jedina. Ili poslednja.

Pravimo je svom silom naše kreativnosti, talenta, ličnog osećaja za pravedno i ispravno, slobodnim scenarističkim uverenjem šta je istina a šta je laž, šta je vredno kritike, a šta je zaslužilo da se i doslovno uvalja u blato kome po prirodi stvari i poreklu nastanka i pripada”, kaže Kesić.

foto: Promo

Autor emisije dodaje da nastavljaju tamo gde su stali I da tih 24 minuta nisu ni minuti posvećeni kritici vlasti, ni minuti posvećeni kritici opozicije. Neiscrpna inspiracija emisije je prema njegovim rečima bila I ostala – glupost, kao I laž. U prvoj epizodi ekipa će se baviti različitim temama, prvim vojnim danima Aleksandra Vulina, aferom Jutkom, fontanama, i svim najaktulenijim dnevnim pričama.

Novinarka Biljana Stepanović analizaraće sve glavne događaje sa voditeljem, a muzički deo pripada bendu “Električni orgazam”. Od ove sezone, gledaoci “24 minuta sa Zoranom Kesićem” reprizu emisije mogu pogledati u nedelju od 23 sata, a voditelj je imao i šaljiv komentar na to: “Popularni “erotski termin” - sasvim adekvatan onome što i u ovoj sezoni nameravamo da radimo. Jer, shvatili ste valjda do sad - uporni smo”.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track