MILIONI PRATILI DRŽAVNOG SLUŽBENIKA: Odličan start nove serije Gage Antonijevića!
Foto: Promo

Očekivano

MILIONI PRATILI DRŽAVNOG SLUŽBENIKA: Odličan start nove serije Gage Antonijevića!

TV šou -

Premijera nove akciono-krimi serije "Državni službenik" Predraga Gage Antonijevića bila je nagledaniji igrani program u subotu na svim televizija, saopštila je juče pres-služba Pinka.

- Uz prvu epizodu bilo je blizu 1.300.000 gledalaca, a najveća gledanost zabeležena je među grupom od 18 do 49 godina s teritorije Beograda. Pink je zabeležio neverovatan rast od 52 odsto u grupi gledalaca od 18 do 49 godina - stoji u saopštenju.

foto: Promo

Bez daha su novu seriju MTS pratili i preko društvenih mreža. - Serija "Državni službenik" pomera granice srpskih TV serija. Aktuelna priča, ubacili su strane službe, Kosovo, migrante iz Sirije, stalne i stare srpske policijske animozitete između službi uz uvođenje važnih likova iz "Ubica mog oca", sve je to pun pogodak. Mnogo moćno napravljeno - samo je jedan od komentara.

foto: Pink promo

I vlasnik Pinka Željko Mitrović, koji je kupio ovu seriji i gledao je prošle nedelje s novinarima, imao je samo reči hvale. - Definitivno najbolji i najkvalitetniji serijski program produciran u Srbiji. Podela, gluma, tekst, režija, ali i fotografija i montaža, sve top! Gagi Antonijeviću i ekipi sve čestitke. Bravo, majstori - napisao je Mitrović. Serija "Državni službenik" premijerno se emituje nedeljom u 21 sat na kanalu Superstar, a svaku subote u istom terminu na Pinku. Kurir/ Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track