Najnovije vesti

SPEKTAKULARNO FINALE ŠOUA „NIKAD NIJE KASNO“ VEČERAS NA PRVOJ: Ko će odneti pobedu?
Foto: Promo

za pobedu

SPEKTAKULARNO FINALE ŠOUA „NIKAD NIJE KASNO“ VEČERAS NA PRVOJ: Ko će odneti pobedu?

TV šou

Večeras 21 čas očekuje nas veliko finale talent šoua „Nikad nije kasno“ na Prvoj televiziji. Veče će obeležiti spektakularni nastupi 12 finalista, a ko će poneti tutulu pobednika odlučiće stručni žiri, zatim publika svojim SMS glasovima, kao i Fejsbuk glasači.

Za laskavu titutulu najboljeg pevača među veteranima takmičiće se 12 finalista – Milenko Pavlović Miler, Milica Vojinović, Bejhan Ramov, Mirjana Sretenović, Paja Srdanov, Lenče Kukić, Sabahudin Šabanović Dino, Miroslava Beba Blagojević, Saša Dedić Piksi, Jasmin Heinz, Biljana Anđelković i Danijela Stanković Kostić.

Pored predsednika Saše Miloševića Mareta, stručni član žirija biće Dragana Mirković, Aco Pejović i Lepa Brena. Žiri će glasati po starom evrovizijskom sistemu a tokom finala, putem telefonskog uključenja, glasaće i glumci, pevači i kompozitori koji su tokom četvrte sezone bili deo popularnog talent šoua.

Pobeda je nikad izvesnija, žestoke primene su u punom jeku, a veterani će sigurno dati sve od sebe da publika i žiri glasaju baš za njih. A koja tri takmičara će postati zvezde u poznim godinama, saznaćemo u spektaklularnom finalu koje će se večeras uživo emitovati na Prvoj televiziji.

foto: Promo

(Promo - tekst / Foto: Promo)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...