NE PROPUSTITE NOVU EMSIJU NA O2TV: "Osvrt" – od 15. decembra, nedeljom u 20 sati
Foto: Promo

NE PROPUSTITE NOVU EMSIJU NA O2TV: "Osvrt" – od 15. decembra, nedeljom u 20 sati

TV šou -

Jednosatni pregled najvažnijih zbivanja u politici, biznisu, društvu, zabavi i sportu u Srbiji, regionu i svetu. Slađana Slavković i Marko Ivas donose vam događaje iz drugog ugla sa dobro poznatim gostima u nepoznatom svetlu, uz pitanja koja bi gledaoci postavili. "Osvrt" je nedeljna emisija u kojoj će voditelji otvoreno razgovarati o društvenim, kulturnim i mnogim drugim fenomenima i pojavama. Specifičnost ovog magazina nije samo u izboru tema, već i u načinu na koji će se o njima govoriti. Slađana i Marko ugostiće umetnike, književnike, naučnike, aktiviste, glumce, sportiste, političare koji će svojim stavovima i nesvakidašnjim opservacijama zaintrigirati gledaoce u udarnom terminu.

“Osvrt” je emisija u kojoj će se dva voditelja, osvrnuti na događaje o kojima se pričalo u prethodnoj nedelji. Ovo nije emisija rezervisana samo za političke ili samo za zabavne teme. Pričaće se o “aferi špijun” ali i o presudi za starateljstvo sina Severine i Milana Popovića. Marko Ivas, voditelj sa dugogodišnjim iskustvom u uređivanju i prezentovanju informativnih sadržaja sigurno ce nas voditi kroz segment “ozbiljnih priča”. Slađana Slavković biće zadužena za tzv. ljudske priče.

foto: Promo

"Osvrt", upotpunjuje programski sadržaj O2 televizije, a njegov ritam će pratiti interese i želje publike, ali će i širokim spektrom otvorenih pitanja ponuditi nešto sasvim novo na medijskoj sceni Srbije. Na kraju svakog "Osvrta" sledi iznenađenje, ekipa će slikom biti na najlepšim mestima na svetu.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja