NOVA GODINA NA PRVOJ I O2 TELEVIZIJI: U znaku dobre zabave, humanosti i sjajnog filmskog maratona
Foto: Promo

NOVA GODINA NA PRVOJ I O2 TELEVIZIJI: U znaku dobre zabave, humanosti i sjajnog filmskog maratona

TV šou -

Poznate ličnosti u poznatim kvizovima poklanjaće novac u dobrotvorne svrhe. Novogodišnje izdanje emisije „24 minuta“: tradicionalna Zlatna šolja i ekskluzivni gosti – scenaristi emisije

Prva televizija poželeće svojim gledaocima srećnu Novu godinu odličnim filmskim maratonom za sve generacije koji će startovati već od 21 sat. Gledaoci će uživati u najvećih svetskim hitovima poput „La-la lend“, „Ludi Božić u kancelariji“ „Kraljevstvo izlazećeg sunca“, „Priča nad pričama“, „Začarana“, „Četiri Božića“, „Džoni Ingliš: Ponovo rođen“. Ceo dan programski sadržaj Prve biće u duhu praznika – „Exkluziv“, „Exploziv“, „Praktčna žena“ kao i emisija „150 minuta“ koja će imati svoje specijalno izdanje od 13 časova. Voditeljski tandem Jovana Vukojević i Dejan Pantelić ugostiće mnoge poznate ličnosti, a biće i veoma veselo u studiju gde će se za dobre pesme pobrinuti Akustik bend koji će svirati uživo.

foto: Promo

Ono što je karakteristično za program Prve televizije jeste da se misli i na one kojima je pomoć najnepohodnija kako tokom cele godine tako i u danu kada dočekujemo Novu godinu sa najlepšim željama. Stoga će i kviz „Prva te zove“ biti u duhu darivanja i imati svoje specijalno novogodišnje VIP izdanje. Biće zanimljivo videti kako se poznate ličnosti snalaze u ovom popularnom kvizu znanja, a saznaćemo i kome će pokloniti osvojeni novac.

foto: Promo

Poslednjeg dana 2019. godine O2 televizija pripremila je takođe raznovrstan program za svoje gledaoce. U novogodišnjem ruhu očekuju vas humoristička emisija “TV Čorba”, najzabavniji “ulični” kviz “Štoperica”, sjajni Zoran Kesić i njegovih “24 minuta” i najkvalitetniji filmski program koji ćete moći da pratite tokom svih prazničnih dana. “Štoperica” nije bez razloga najomiljeniji “ulični” kviz. U svom specijalnom novogodišnjem izdanju emisija će biti humanitarnog karaktera, a novčane nagrade će se duplirati. U ovom posebnom izdanju kviza očekuju vas i ekskluzivni gosti, domaćin Dušan Kaličanin štopovaće vreme svojim kolegama iz serije “Istine i laži” Anji Mit i Zoranu Pajiću, a sav novac koji budu osvojili proslediće u dobrotvorne svrhe.

foto: Promo

Ekipa “24 minuta” u utorak, 31. decembara u 21.30 časova priprema specijalno, praznično i zlatno izdanje naše emisije. Biće to tradicionalna Zlatna Šolja, a ovoga puta ekipa se potrudila da sačini neverovatni pregled simboličnih 24 najsmešnijih inserata, izjava i nebuloza iz 2019. godine. Dvadesetčetiri inserata komentarisaće ekipa “24 minuta”. Po prvi put u novijoj istoriji, na mestu analitičara pojaviće se svaki od šestorice scenarista naše emisije. Marko Dražić, Viktor Marković, Nenad Milosavljević, Miroslav Vujović, Darko Crnogorac i Vladimir Vuković. Muzički gost u ovoj specijalnoj noći biće Marko Luis.

foto: Promo

Prvog dana nove godine O2TV spremila je pravi izbor I za najmlađu publiku. Ko rano rani moći će da u sredu, 1. Januara pogleda animirani film “Lepotica i zver: Čarobni Božić” (od 7.15h), a odmah nakon njegovog kraja slede filmovi “Olafova snežna avantura” i “Zaleđeno kraljevstvo”.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track