Najnovije vesti

NEVEROVATAN USPEH “JUGOSLOVENKE”: Uz prvu epizodu novog istorijskog spektakla bilo je skoro 1.200.000 gledalaca!
Foto: Promo

NEVEROVATAN USPEH “JUGOSLOVENKE”: Uz prvu epizodu novog istorijskog spektakla bilo je skoro 1.200.000 gledalaca!

TV šou

Publika u regionu s nestrpljenjem je očekivala početak emitovanja nove hit serije “Jugoslovenka” na TV Pink, a sinoć je čekanju došao kraj. U 20 časova počela je prva epizoda “Jugoslovenke”, idejnog tvorca Romana Majetića i producenta Željka Mitrovića, a sudeći po reakcijama gledalaca, autorska i glumačka ekipa uradila je odličan posao.

foto: Promo

Premijerno emitovanje serije “Jugoslovenka” sinoć je u prime time-u pratilo čak 22 odsto ukupnog auditorijuma. Sa blizu 1.200.000 gledalaca, prva epizoda “Jugoslovenke” našla se na 5. poziciji najgledanijih formata na svim televizijama.

foto: Promo

Ako je suditi prema početku, nema sumnje da će “Jugoslovenka” uspeti da nadmaši veliku popularnost serije “Crveni mesec”, čiji je svojevrstan nastavak. Ovo je samo još jedan dokaz da je televizija Pink lider kada je reč o kvalitetnom domaćem igranom programu, koji je publici i te kako falio.

foto: Promo

U prvoj epizodi videli ste sam početak priče, avgust 1916. godine, u trenutku kada je zemlja okupirana i podeljena između Austro-Ugarske i Bugarske. U nastavku ćete videti Romanovo umeće da poveže istorijski deo i priču koja je plod njegove mašte. Istorijski deo priče fokusiran je na odnos između dela oficira s jedne i Vlade i Dvora s druge strane, kao i rasplet tih odnosa, događaje na frontu, ulogu srpske vojske u proboju Solunskog fronta i situaciju nakon oslobađanja zemlje. Deo priče koja je plod autorove mašte fokusiran je na dve porodice – Pavlović i Ristić – koje simbolizuju dva pola srpskog društva tog doba. Kroz sinoćnu epizodu gledaoci su upoznali članove porodice Ristić: Dimitrija (Dragana Vujić Vujke), Milicu (Jana Milić Ilić), Jelenu (Tamara Šustić), Stefana (Stefan Radonjić), kao i njihovu usojenu ćerku Kosanu (Jovana Milovanović).

foto: Promo

Takođe, publika je mogla da vidi i porodicu Pavlović: Nemanju (Boris Komnenić), Irinu (Branka Pujić), i njihovog sina Vuka (Dušan Matejić), koji je veren Jelenom Ristić. Pojavili su se i neki dobro poznati likovi iz “Crvenog meseca”, poput Apisa (Slaviša Čurović), Nikole Pašića (Lepomir Ivković) i prestolonaslednika Aleksandra I Karađorđevića (Mihajlo Jovanović), kao i Sofija Baumen (Ivana Dudić). Publiku je posebno rastužio trenutak kada je otkiveno da je Nikola Stanimirović (Miloš Đurović), Sofijin suprug, poginuo u ratu.

foto: Promo

Ovo je samo početak neverovatne priče – mnoštvo zapleta, ljubavnih priča, izdaja i političkih smicalica očekuje vas u nastavku, a nova epizoda “Jugoslovenke” je na programu TV Pink već večeras u 20 časova!

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...