Najnovije vesti

MARIJA KILIBARDA I MARIJA ŠERIFOVIĆ U NAJLUĐOJ NOĆI NA PRVOJ: Najlepše pesme i najveselije priče za doček Nove godine
Foto: Promo/Aleksandar Krstović

Četvrtak, 31. decembar u 22 sata

MARIJA KILIBARDA I MARIJA ŠERIFOVIĆ U NAJLUĐOJ NOĆI NA PRVOJ: Najlepše pesme i najveselije priče za doček Nove godine

TV šou

Prva televizija je za svoje gledaoce u novogodišnjoj noći pripremila specijalnu emisiju koja će biti po meri svih ljubitelja dobre muzike i dobrog humora. Emisija će početi u 22 sata, odmah nakon najpopularnije serije „Igra sudbine“, a vodiće je Marija Kilibarda koja će nas svojom uvek dobrom energijom, osmehom, sjajnim gostima i najlepšim numerama uvesti u Novu 2021. godinu od koje svi očekujemo da krene i nastavi u duhu dobrog raspoloženja i dobrih vesti. Još jedna Marija će ulepšati ove veče sa Kilibardom, a to je Marija Šerifović, pevačica čiji raskošni glas i pesme uvek rado slušamo i koja najbolje zna da napravi fantastičnu atmosferu.

Prva Tv
foto: Promo/Aleksandar Krstović

Šerifovićeva će ulepšati ovo veče gledaocima Prve sjajnim numerama, narodnim i zabavnim ali odabranim po želji mnogobrojnih gostiju koji će se smenjivati u studiju. Imajući u vidu da je „Igra sudbine“ obeležila ovu godinu kada je reč o domaćem serijskom programu, gledaoci će imati priliku da čuju priče glavnih protagonista iz privatnog ugla, njihov osvrt na 2020. godinu i čemu se nadaju u narednoj godini. Ali nije samo ova serija ostavila trag u televizijskom programu, te će tako Kilibarda ugostiti i sjajne glumce iz serija „Tate“, „Urgentni centar“ kao i nove humorističke serije „Tri muškarca i tetka“.

Prva Tv
foto: Promo/Aleksandar Krstović

"Neopisivo se radujem što ću biti sa našim gledaocima u poslednjim satima ove više nego turbulentne godine. Bićemo u društvu naših najpopularnijih tv lica i najboljih muzičara sa ovih prostora, da zajedno zakoračimo u novu godinu od koje svi toliko očekujemo. Neka baš taj prvi korak u 2021. bude radostan i optimističan, a sa nama je to garantovano, i neka nagovesti upravo takvih 12 meseci. Veselih, vedrih, zdravih i punih entuzijazma. Želim nam svima izobilja lepog u narednoj godini i zato vas pozivam da svi zajedno u nju i uplovimo", rekla je Kilibarda.

Prva Tv
foto: Promo/Aleksandar Krstović

Marijini gosti biće i brojne poznate ličnosti koji će nam doneti mnogo smeha i dobre zabave. Saznaćemo kojom pesmom bi ispratili ovu, a s kojom bi dočekali Novu godinu, šta će poželeti gledaocima i šta su poželeli od Deda Mraza za sebe i svoje najdraže.

Prva Tv
foto: Promo/Aleksandar Krstović

Specijalni gost Marije Šerifović će biti Jelena Karleuša, koji će svojim eksplozivnim humorom dodatno podgrejati atmosferu u studiju, a otpevaće i jednu svoju numeru specijalno za gledaoce Prve.

Vedar duh, pozitivna atmosfera, smeh i sjajna muzika su nam svakako potrebni i u noći kada najjače želimo srećan i uspešan početak Nove godine, Prva televizija će svojim programom sigurno uneti radost u porodične domove svojih gledalaca.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...