Najnovije vesti

PRELOMILA JE JEDNA STVAR! Saša Nićiforović otkriva zašto je prihvatio da vodi emisiju „Mladoženja ili gost“!
Foto: Jelena Simonović

PRELOMILA JE JEDNA STVAR! Saša Nićiforović otkriva zašto je prihvatio da vodi emisiju „Mladoženja ili gost“!

TV šou

Od večeras, svakog petka u 22:00 nova emisija na TV Pink!

Od večeras, gledaoci će svakog petka od 22 časa na TV Pink gledati novu rijaliti formu emisije, „Mladoženja ili gost“. Poznati po veoma zanimljiim i gledanim formatima, produkcijska kuća „Shadow Production“ je i ovog puta opravdala očekivanja – „Mladoženja ili gost“ je tip emisije koji do sada nije viđen kod nas.

Kroz emisiju „Mladoženja ili gost“, u kojoj će se tri prosca takmičiti za potpuno besplatnu svadbu, vodiće vas novo TV lice, harizmatični glumac Saša Nićiforović. Na samom početku razgovora, otkrio je da iskreno veruje da će njegova emisija osvojiti publiku.

Sasa Niciforovic
foto: Jelena Simonović
  • Ovo je lepa, kreativna, zanimljiva emisija, mislim da će se svideti gledaocima. Dobio sam tu priliku, a prihvatio sam zato što smo spojili sve u jednom formatu, kakav do sada nije postojao. Spojili smo emocije, spojili smo ljubav, porodice. Jednostavno, radimo na tome da ljudi shvate koliko je važno to najlepše „da“, koliko je važno da šire ljubav, tako da mislim da će ova emisija osvojiti Srbiju – rekao je Saša bez lažne skromnosti.

Sa konceptom emisije verna Pinkova publika će se upoznati već večeras, ali se Saša potrudio da objasni gledaocima šta ih očekuje.

  • Koncept emisije je da se tri prosca takmiče za besplatnu svadbu. Dakle, mladoženja može biti samo jedan, dok će ostala dva takmičara biti gosti na toj svadbi. Ideje moraju biti isključivo i samo kandidatove, a ekipa emisije i ja ćemo se potruditi da tu ideju realizujemo. Pobednik je onaj ko bude imao najkreativniju, najemotivniju, najluđu prosidbu – objasnio je Nićiforović.

Emisija se vrti oko ljubavi – pa je u tom stilu Saša pozvao gledaoce od od večeras prate emisiju „Mladoženja ili gost“.

  • Treba da budu uz emisiju „Mladoženja ili gost“ jer će shvatiti koliko je ljubav važna i videće koliko su lepe emocije koje će kandidati pokazivati kroz emisiju – poručio je voditelj
Sasa Niciforovic
foto: Jelena Simonović

Podsetimo, prosiće i muškarci i devojke, a kako bi prosidba prošla po planu, druga strana ne sme ništa da sazna, pa će se takmičarii služiti raznim alatima, kako bi do poslednjeg momenta sve ostala tajna, a u tome će im pomoću upravo voditelj Saša.

Budite svedoci neverovatnih priča i najuzbudljivijih momenata – pratite emisiju „Mladoženja ili gost“ od večeras, svakog petka od 22 časa na TV Pink!

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...