Neponovljiva atmosfera na snimanju najuzbudljivijeg kulinarskog šou programa! PRIJAVI SE! ŠOU “MAJKE I SNAJKE” SAMO ŠTO NIJE POČEO
Foto: Kurir

Neponovljiva atmosfera na snimanju najuzbudljivijeg kulinarskog šou programa! PRIJAVI SE! ŠOU “MAJKE I SNAJKE” SAMO ŠTO NIJE POČEO

TV šou -

I pored svakodnevnih, vrlo napornih snimanja, Seka i Raša ne skidaju osmeh sa lica! Pa kako drugačije, pored toliko pozitivne energije, pevanja, plesa i dobre klope na setu! Ekipa Majki i snajki radi naporno, ali se i zabavlja.

Ako i ti uživaš da kuvaš, voliš dobar provod i zabavu, ne oklevaj! Pridruži se nezaboravnom druženju i osvoji vredne nagrade! Ostalo je još malo slobodnih mesta, a vremena za prijavu još manje! Nije bitno koliko ste vešti u kuhinji, već sa koliko ljubavi kuvate i da li volite da se takmičite. Svekrve i snajke su tu da pokažu koliko su složne, a sin/muž da samo malo pomogne!

Vremena je još jako malo.

Prva epizoda nove sezone najuzbudljivijeg kilunarskog spektakla Majke i snajke emitovaće se 13. septembra! Dakle, družimo se od ponedeljka, a ovo je možda poslednja prilika da i ti postaneš deo naše kuhinje!

Prijavi se i osvoji glavnu nagradu: porodičnu vikendicu!

Link za prijavu: https://www.kurir.rs/majke-i-snajke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track