01:09

JELENA TINSKA PONOVO ŠOKIRA: Estrada sada vlada svojim NAPUNJENIM D*PETIMA!

PONOVO ŠOKIRA

JELENA TINSKA OŠTRO ODGOVORILA PEVAČIMA! Estrada sada vlada svojim NAPUNJENIM D*PETIMA!

TV šou -

Polemike i oštre reakcije izazvala je navodna izjava glumice i balerine Jelene Tinske da pevači ne mogu biti sahranjeni u Aleji zaslužnih građana, i da bi trebali da imaju svoje "Estradno groblje".

U izjavi za Kurir televiziju ona je objasnila kako je zapravo došlo do greške u shvatanju njenih reči, i "površnosti". Kako je rekla, "frka" je nastala jer je dala intervju jednom srpskom listu, a onda je on objavio neprikladan naslov koji je sve stavio u pogrešan kontekst.

"Pre svega digla se frka, potpuno neprimerena jer je sve krenulo od toga što su mediji objavili intervju koji za cilj nije imao ovo, nego da pričamo o Lanetu Gutoviću, kakav je bio, kako smo trebali da radimo seriju, kako je nažalost umro, i kako mi je mnogo žao", objasnila je Tinska.

Jelena Tinska
foto: Nikola Anđić, Printscreen/Happy TV

Ona je navela šta je po njenom mišljenju potrebno da bi se neko sahranio u Aleji.

"Kada je moj tata trebao da bude u Aleji znamenitih građana, trebao je da ima Nagradu za životno delo; Nagradu za prevodilaštvo M.Đurić; Okrtobarsku nagradu; Orden zasluge za narod sa lovrovim vencem...i onda je mogao da bude u toj Aleji", navela je Tinska.

Glumica je takođe danas šokirala izjavom rekavši da sada vlada estrada svojim "napunjenim d*petima", s*sama, usnama, svojim "narkomanima", svojim "prostačinama" i da njima nije mesto u Aleji zaslužnih građana.

Kurir. rs

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track