01:29

NADAM SE BOLJIM USLOVIMA ZA ESTRADU, OŠTEĆENI SMO Lepa Brena o TEŠKOM periodu tokom Kovida

KURIR TELEVIZIJA

NADAM SE BOLJIM USLOVIMA ZA ESTRADU, OŠTEĆENI SMO: Lepa Brena o TEŠKOM periodu tokom Kovida!

TV šou -

Muzička zvezda Lepa Brena sinoć je nastupila u jednom prestoničkom restoranu, gde je premijerno pokazala novu frizuru i izazovnu odeću. Pre nego što je započela razgovor sa medijima, prvo je pozirala, a zatim se i našalila: "Samo da ne puknem!"

Potom se osvrnula i na epidemiološku situaciju u našoj zemlji, ali i svetu.

"Toliko smo uživali zaista ovo leto, svi znate da smo bili pod tenzijm zbog trenutne pandemije koja vlada u čitavom svetu. Svi znate koliko smo oštećeni, pričam i u ime mužičke industrije. Jer, ja sa sobom imam toliko porodica koji rade sa mnom i koji su baš direktno uslovljeni mojim radom da mi je drago što smo radili. Taj posao mene čini vitalnom i dobro se osećam dok radim", rekla je Brena.

Lepa Brena
foto: Kurir Televizija

Ona je posebno istakla da se nada boljim uslovima za estradu.

"Nadam se boljim uslovima za našu muzičku industriju, da će biti bolji uslovi što se tiče pandemije, da će nam svima biti lakše i jednostavnije. ", navela je Brena.

Brena je rekla i da se vakcinisala, ali da ne vrši propagandu.

"Nisam mogla da izdržim da ne zagrlim svoju decu, i da budem toliko u izolaciji, bez publike, prijatelja", objasnila je Brena i najavila nove koncerte, za koje je rekla da je za njihovu pripremu potrebno i više od pola godine.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE UŽIVO PRATITI KURIR TELEVIZIJU.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track