Najnovije vesti

BUDI NAJBRŽI I OSVOJI 100.000 DINARA GLEDAJUĆI OMILJENU SERIJU! Prati „Dinastiju i svake večeri možeš dobiti ovu vrednu nagradu!
Foto: Promo

BUDI NAJBRŽI I OSVOJI 100.000 DINARA GLEDAJUĆI OMILJENU SERIJU! Prati „Dinastiju i svake večeri možeš dobiti ovu vrednu nagradu!

TV šou

Domaća adaptacija planetarno popularne serije „Dinastija“ osvojila je gledaoce u Srbiji, koji svakog dana od ponedeljka do četvrtka s nestrljenjem očekuju novu epizodu i nastavak priče o turbulentnom životu elitne beogradske porodice Kadić. Zanimljiva i intrigantna priča, fantastična glumačka ekipa i scenografija koja ostavlja bez daha su razlozi zbog kojih pratite „Dinastiju“, a sada ćete mati razlog više da ne propustite nijednu epizodu!

Dinastija
foto: Promo

Naime, glavni sponzor serije „Dinastija“, mobilni operter nove generacije Globaltel, odlučio je da nagradi vas, verne gledaoce TV Pink i ove visokobudžetne domaće serije, i to sa ni manje ni više nego 100.000 dinara. I ne brinite, nije ništa komplikovano – sve što treba da uradite jeste da nastavite gledate „Dinastiju“.

Od ponedeljka, tokom svake epizode „Dinastije“, koja se emituje od ponedeljka do četvrtka u 22 časa na TV Pink, na ekranu će se pojaviti broj telefona, a vi, dragi gledaoci, treba da budete brzi! Prvi gledalac koji se javi na ovaj broj telefona nakon što se pojavi na ekranu, osvojiće 100.000 dinara te večeri.

Dinastija
foto: Promo

Dakle, osim što ćete uživati u uzbudljivoj priči o Kadićima, u napetim ljubavnim odnosima, intrigama, prevarama, preokretima i porodičnim tajanama koje se kriju iza zatvorenih vrata luskuznih vila, imate priliku da osvojite i 100.000 dinara – i to svake večeri od ponedeljka do četvrtka kada se serija emituje na TV Pink.

Podsetimo, otkako je najavljeno snimanje domaće verzije ove popularne sapunice, vlada veliko interesovanje, a početak emitovanja opavdao je očekivanja publike. Od prve epizode, gledaoci u Srbiji bez daha prate život porodice Kadić i svih onih koji su u njihovoj blizini, a svaka nova epizoda donosi i nova uzbuđenja. Zbog toga je svakim danom sve više vas koji gledate „Dinastiju“, a sada ćete svakako imati dodatni motiv da od ponedeljka do četvrtka u 22 časa budete uz TV Pink.

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja