00:05

LAJFKOUČ JE U EMISIJI PUSTI BRIGU ODGONETNULA ZAGONETKU OKO PUNIJIH OSOBA! Ne propustite zabavnu, poučnu i humorističku epizodu!

kurir tv

LAJFKOUČ JE U EMISIJI "PUSTI BRIGU" RAZBILA PREDRASUDE O GOJAZNOSTI! Ne propustite zabavnu, poučnu i humorističku epizodu!

TV šou -

U emisiji Pusti Brigu na Kurir TV Jovana Stanisavljević, trener životnih veština i autorka knjige "Kako voleti sebe u eri Instagrama" pričala je o osobama koje misle da su punije.

Naime, ona je podelila životne lekcije koje je naučila tokom bavljenja svojom profesijom, a i približila je značenje 'kako voleti sebe' za osobe koje, možda, to ne čine bez ikakvog ralzloga.

Jovana Stanisavljević
foto: Kurir televizija

- Debela sam, volela bih da smršam 2-3 kilograma. To uopšte nije debelo - rekla je Stanisavljević.

Ne propustite emisiju "Pusti brigu" na Kurir televiziji danas od 13h, jer vas čeka nezaboravna zabava uz dobar humor i poučne priče.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja