ALEKSANDRA GUDELJ VODITELJKA NOVOG KVIZA OD 17.30
Foto: Promo

“Pobednik” na Prvoj

ALEKSANDRA GUDELJ VODITELJKA NOVOG KVIZA OD 17.30

TV šou -

Kviz “Pobednik” novi je format Prve televizije koji će se emitovati od 13. marta u 17.30 radnim danima. Voditeljka kviza je šarmantna i gledaocima dobro znana Aleksandra Gudelj.

Aleksandra će u posebno osmišljenom studiju radnim danima ugostiti dva takmičara, a samo će jedan poneti titulu pobednika.

Kviz, koji traje pola sata, čini pet igara u kojima takmičari pokazuju pre svega znanje, ali opštu kulturu i informisanost, u kombinaciji sa brzinom, koncentracijom, opreznošću, odlučnošću, a često i sa povezivanjem i zaključivanjem.

Pojedine igre, osim osnovnog znanja, zahtevaju pojačanu koncetraciju, dobro opažanje i logiku.

Igre su međusobno različite, a u zadacima se mogu kombinovati različite oblasti znanja - prirodne i društvene nauke, umetnost, kultura, sport, mediji, zabava, zanimljivosti, informisanost.

Aleksandra Gudelj
foto: Promo

Na plasman takmičara utiču i veštine snalaženja, promišljanja, brzog i ispravnog reagovanja, kako bi uspeli da odgovore, ne samo na zadatke, već i na pravila, dinamiku i zadate rokove.

Na broj poena jednog takmičara ne utiče samo rezultat njegovog učešća, već i rezultat drugog takmičara tj. suparnika, što takmičare dovodi u međusobno zavisan položaj.

U pojedinim igrama takmičari rešenje ili odgovor daju usmenim putem, a u nekim od njih odgovore biraju pritiskanjem određenih polja, i to svaki takmičar na svom ekranu osetljivom na dodir.

Ovo je dinamičan kviz u kojem pobednik osvaja 20.000 dinara, a nastavlja da se takmiči sve dok ne izgubi.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track