"PROSUTI" NA PODU GRLE GOMILU NOVCA! Bosanac otkrio priču o ovoj fotografiji: TO JE SAMO BAKŠIŠ, a ona nije smela da se kladi
Dragan Stojokvić Bosanac o urnebesnoj fotografiji iz Amerike, Foto: Kurir

d IVAN ŠOU

"PROSUTI" NA PODU GRLE GOMILU NOVCA! Bosanac otkrio priču o ovoj fotografiji: TO JE SAMO BAKŠIŠ, a ona nije smela da se kladi

TV šou -

"Divan show" iz vikenda u vikend opravdava naziv emisije, u šta su se gledaoci Kurir televizije uverili i danas.

Autor i voditelj Ivan Gajić, ugostio je Dragana Stojkovića zvanog Bosanac i njegovu ćerku Džidžu Stojković..

Nakon što je, na samom početku razgovora Bosanac istakao da intervjui sa poznatima treba da se plaćaju, dotakli su se događaja u Americi ovekovečenog na fotografiji, gde Bosanac i Nada Topčagić leže na podu u "zagrljaju" sa ogromnom svotom novca.

Aleksandra Džidža Stojković, Dragan Stojković Bosanac
foto: Damir Dervišagić

U pitanju je bila opklada, započeo je Bosanac.

- Pevači pogode pet, šest, ili deset puta više novca od muzičara, a ja sam pogodio veći honorar od svih pevača i čak od Nade Topčagić, jer nisam ni hteo da idem tamo. Ovo je bilo u Njujorku, u pitanju je samo bakiš. Opkladili smo se. Izvukao sam svu lovu koju sam imao i bacio na pod. Opklada je bila - ko ima više neka nosi sve. Nada nije smela da se kladi - kaže kroz smeh Bosanac.

Nada Topčagić, Stojković Bosanac, Bosanac
foto: Kurir tv

Tu je bilo oko 80.000 dolara, otkrio je Bosanac.

- Bilo je jedno 80.000 dolara. Nakon toga ispeglamo novčanice, izbrojimo, spakujemo i pošaljemo kući na račun. Šta se radi sa tolikim parama? Brojiš ih i uspavljuješ se, a najlepše ih je dati. Postoji specijalna pegla sa teflonom koja ne gori - našalio se on i nabrojao sve porodične aktivnosti u koje je uložio novac:

- Treba kupiti stan, kuću, školovati decu, izvesti ženu, a od čega? Od tog novca - dodao je.

U nastavku ispričao je kakav je odnos imao sa ćerkom kada je ona započinjala svoju karijeru, naglasivši da muzikom ne može da se bavi svako i da je muzika - ljubav.

- Kome će roditelj pomoći ako neće detetu? Naš posao je ljubav. Muzika je ljubav. Za publiku to izgleda kao da je sve zezanje. Ali ja moju tegobu ne mogu da iznesem pred publiku, kada mi je loše. Ne mogu da kažem - e loše mi je danas odsviraću jedno kolo i idem. Ja moram da učestvujem u onom zbog čega sam došao - rekao je Bosanac.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track