OD JESENI NOVA SEZONA KVIZA KOJI STE S UŽIVANJEM PRATILI NA PRVOJ: "Najslabija karika" traži najjaču
Foto: Promo

OD JESENI NOVA SEZONA KVIZA KOJI STE S UŽIVANJEM PRATILI NA PRVOJ: "Najslabija karika" traži najjaču

TV šou -

Na televiziji Prva će ove jeseni biti emitovana druga sezona "Najslabije karike", jednog od najgledanijih kvizova u protekloj sezoni. Čuvenu rečenicu "Vi ste najslabija karika, doviđenja!", slušaćete i u toku jeseni na Prvoj, a poziv za prijavljivanje novih takmičara uveliko je u toku.

Svi oni koji želele da pokažu svoje znanje i dokažu da su najjača karika mogu da se prijave putem mejl adrese prijava@najslabijakarika.rs U prijavi je potrebno navesti ime, prezime i kontakt telefon, a kandidati moraju biti punoletne osobe.

Kviz najslabija karika u produkciji TV Prva, Two Rivers i BBC Studios, koji se ovog proleća vratio na naše televizijske ekrane, izazvao je burne reakcije gledalaca i u potpunosti opravdao epitete: inspirativno, intersantno, posebno, poučno, upečatljivo, impresivno, zanimljivo... Takmičari su svojim znanjem osvajali sumu od pet miliona dinara, a bilo je i onih koji su taktički izbačeni iako je njihovo znanje nemerljivo. Ipak, sve ovo doprinelo je neverovatnom intersovanju publike za ovaj kviz koji je prvi put emitovan u Ujedinjenom Kraljevstvu na BBC televiziji 2000. godine. Naravno, baziran na originalu Najslabija karika u Srbiji je bogatija za neočekivane i moderne obrte.

Propozicije ostaju iste kao i u prethodnoj sezoni - devet takmičara pokušavaće da osvoje sumu od pet miliona dinara tako što će kroz devet rundi odgovarati na pitanja iz oblasti opšteg obrazovanja, a osvojene sume stavljati u banku. Na kraju svake runde, takmičari će glasati za onog člana tima kog smatraju najslabijom karikom. U samoj završnici epizode ostaju dva takmičara koji će se međusobno boriti za pobedu i nagradu.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja