JOŠ JEDAN SAT DO SPEKTAKULARNOG POČETKA ''ELITE''!
Foto: Promo

JOŠ JEDAN SAT DO SPEKTAKULARNOG POČETKA ''ELITE''!

TV šou -

Voditelji rijaliti programa u emisiji ''Novo vikend jutro'' ŠOKIRALI NACIJU!

''Detalji se čuvaju u najstrožoj tajnosti, čak ni nama nije dozvoljeno da PROVIRIMO na imanje u Šimanovcima''!

Večeras u 21h na Pinku kreće "Elita", novi visokobudžetni rijaliti TV Pink, koji s nestrpljenjem iščekuje milionska publika.

Najveći projekat koji realizuje televizija ''Pink'' startuje večeras, a o ''Eliti'' već mesecima svi govore!

Imanje u Šimanovcima je spremno, takmičari su u karantiru i svi sa nestrljenjem čekaju početak.

U jutarnjem programu Jovane Jeremić ''Novo jutro'' gostovali su voditelji ''Elite'' Dušica Jakovljević, Ana Radulović, Darko Tanasijević, ali i Marko Đedović koji će i biti učesnik ovog rijaliti programa.

Oni su kratko progovorili o ovom najzahtevnijem projektu ikada realizovanom na našim prostorima!

Moram da vam kažem da je svima nama voditeljima strogo zabranjeno da ulazimo i vidimo kako to izgleda u Šimanovcima. I mi ćemo se iznenaditi, uopšte ne znamo šta nas očekuje, zaista. Zabranili su nam da i provirimo, rekla je Dušica.

- Ja prvi ulazim, eto čisto da znate. Spreman sam i jadva čekam da uđem. Video sam da ulazi majka Nataše Bekvalac i voleo bih sa njom da se družim. Voleo bih sa njom da pijem kafu. Verujem da ona ima svašta da mi kaže. Naravno Milena Kačavanda mi je jako zanimljiva, takođe. Ja ću raskrinkati sve, istina je kod mene...I dobićemo odgovore na sve. Ja imam folder sa dokazima koji sam predao Dejanu Dargojeviću koji će raspolagati time. Umeće to da iznese, rekao je Marko Đedović!

Očekujemo da se ovaj trud koji smo uložili u ''Elitu'' bude nagrađen. Ako smo pobrali sve one nagrade za ''Zadrugu'', tek sada ih očekujemo. Balkan tj. Pink je prepoznat po tome da sada stranci otkupljuju licencu našeg programa. Očekujemo stvarno veliki uspeh, dodao je Darko.

Malo je reći da sam uzbuđena i srećna. U 21 sat na TV Pink počinje najspektakularniji šou. Ovo što se sprema stvarno nikada niste videli, i ja prosto ne mogu da dočekam početak svega toga, dodala je kratko Ana Radulović!

Jovana je otkrila i da će gladaoci svakog vikenda moći da prate rubrika ''U korak sa Elitom'' koja će se baviti svim aktuelnostima ovog rijaliti programa.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track