VANREDNO STANJE U SARAJEVU: Cecu na koncert sprovode Dodikovi telohranitelji!

Večeras spektakl: Pevačica iz Bijeljine stiže na stadion Slavija

VANREDNO STANJE U SARAJEVU: Cecu na koncert sprovode Dodikovi telohranitelji!

Stars -
Svetlana Ražnatović će iz Beograda s ličnim telohraniteljima krenuti džipom, a put u Bosnu nastaviće helikopterom koji koristi predsednik Republike Srpske

Svetlana Ražnatović večeras, i to prvi put posle rata u Bosni i Hercegovini, peva u Istočnom Sarajevu na stadionu Slavija. Iako je njen koncert okarakterisan kao događaj visokog rizika jer su neke ekstremističke grupacije Bošnjaka i Hrvata planirale da ga spreče, organizatori tvrde da su preduzete sve mere bezbednosti kako bi večerašnji spektakl protekao u najboljem redu. Sve vreme Cecu će štititi obezbeđenje predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, čijim će helikopterom i sleteti u Sarajevo.PresedaPevačica je u četvrtak doputovala u Beograd s Kipra, gde je napunila baterije i gde se slikala s decom svoje sestre Lidije za naslovnicu magazina Stori. Puna energije, večeras će stati pred sarajevsku publiku, a Kurir otkriva putanju kojom će se srpska folk diva danas kretati.

Izašao u susret... Milorad Dodik
Izašao u susret... Milorad Dodik

- Ceca je iz bezbednosnih razloga dobila na raspolaganje lično obezbeđenje predsednika Republike Srpske Milorada Dodika. Ona će danas u pratnji svojih telohranitelja doputovati do Bijeljine, odakle će Dodikovim helikopterom biti prebačena do zone međuentitetske linije razgraničenja, gde će sleteti. Dalje će pod policijskom pratnjom biti sprovedena do najluksuznijeg hotela u Istočnom Sarajevu, u kojem ipak neće prenoćiti, ali joj je tu obezbeđena garderoba da se osveži, presvuče i sredi za koncert - otkriva Kurirov izvor blizak pevačici.

Bez zadržavanjaRažnatovićeva se u Sarajevu ni nakon nastupa neće zadržavati iz bezbednosnih razloga, već će se iste večeri vratiti u Beograd. Kako saznajemo od organizatora koncerta, ni publika nema nikakvog razloga za paniku jer je stadion potpuno obezbeđen u skladu s proglašenim visokim rizikom. Apeluje se da se ne nose tvrdi predmeti, upaljači i pića u limenkama zato što će biti oduzimani prilikom ulaska pošto će kontrole biti rigorozne.

Cecu vole i u FederacijiBOŠNJACI TAJNO KUPOVALI KARTEIako su sve vreme na društvenim mrežama reakcije iz Federalnog dela Sarajeva burne zbog toga što se na toj strani Cecin pokojni suprug Željko Ražnatović Arkan smatra ratnim zločincem, interesovanje za njen koncert je i tamo veliko kao i kod Srba. Kruže priče da su se Bošnjaci i Hrvati koji su želeli da kupe kartu snalazili tako što bi pozivali broj telefona kako bi dobili tajnu adresu gde mogu da dođu po svoje ulaznice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja