JAGODINA: Mihajlovićeva pustila u rad trafo-stanicu

Presečena vrpca

JAGODINA: Mihajlovićeva pustila u rad trafo-stanicu

InfoBiz -
Nema niti se mogu očekivati nova radna mesta ako nema infrastrukture, pogotovo ako nema kvalitene i dovoljno električne energije, poručila ministarka
1 / 9

JAGODINA - Ministarka energetike, razvoja i zaštite životne sredine Zorana Mihajlović, simboličnim presecanjem vrpce, pustila je danas u Jagodini u rad novu trafo-stanicu 110/20/10 kilovolti "Jagodina 3" u čiju izgradnju je investirano 336.799.758,40 dinara.

Pozdravljajuci prisutne, u ime Vlade Srbije, Mihajlović je istakla da nema, niti se mogu očekivati nova radna mesta ako nema infrastrukture, pogotovo ako nema kvalitene i dovoljno električne energije.

"Ovo je znak i za ostale gradove i opštine u Srbiji da moramo da razvijamo distributivni sistem, i da omogućimo svima, građanima i potencijalnim investitorima, da imaju dovoljne količine enertgenata, a bez toga ne možemo očekivati ni jedno novo radno mesto", rekla je Mihajlović.

Posebno mi je zadovoljstvo što je u blizini trafostanice industrijska zona i što se tu grade nove fabrike i otvaraju nova radna mesta, "i nadam se da ćemo svi zajedno učiniti sve što možemo da se i ostali delovi Srbije mogu da pohvale industrijskim zonama i novim fabrikama", dodala je ona.

Danas otvaramo ovu trafostanicu a iskreno se nadam da će ih biti još više, istakla je ministar.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja