EVO KAKO DA ZARADITE: Uzmite ovih 50€ i trgujte cenom akcija Google-a na svetskoj berzi
Foto: PR

EVO KAKO DA ZARADITE: Uzmite ovih 50€ i trgujte cenom akcija Google-a na svetskoj berzi

InfoBiz -
Cena akcija Google-a je od septembra, kada je ponovo pokrenuta istraga protiv ove kompanije, do danas pala 9.43% međutim i dalje je 7.5% iznad nivoa koji je imala nakon podele akcija u aprilu ove godine.

FXLider, specijalno čitaocima "Kurira", daje 50 evra namenjenih za trgovanje cenom akcija Google-a i drugih najvećih svetskih kompanija na svetskoj berzi, jedinoj berzi na kojoj investitori mogu zaraditi i na rastu ali i na padu cena.Uzmite 50 evra za trgovanje ovde.Evropski parlament je usvojio nacrt predloga koji je upućen Evropskoj Komisiji, izvršnom organu EU, a kojim se sugeriše odvajanje Google-ovog pretraživača od ostalih komercijalnih servisa što bi prema njihovom mišljenju bilo jedno od rešenja za dosadašnju tržišnu dominaciju Google-a. U teoriji ovo razdvajanje trebao bi da omogući sprečavanje Google-ovih drugih komercijalnih usluga kao što su YouTube i Google Shopping da koriste svoju dominantnu poziciju koju im obezbeđuje pretraživač. Kako navode iz FXLider-a, ideja ima podršku dva najuticajnija politička bloka u parlamentu Socijalista i Evropske narodne stranke.

FXLider je regionalni lider u pružanju usluga i platformi za pristup i trgovanje na svetskom finansijskom tržištu, prisutan već 5 godina u Srbiji.Zahvaljujući jedinstvenoj podršci koju pruža svojim klijentima, besplatnoj edukaciji koju sprovodi širom regiona i poslovanju u skladu sa najrigoroznijim evropskim standardima, FXLider beleži konstantan rast iz godine u godinu. Sa timom od preko 40 iskusnih ekonomskih stručnjaka, svojim klijentima nudi mogućnosti investiranja u derivate valuta, roba, akcija najvećih svetskih kompanija i indeksa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track