Najnovije vesti

Stranci pohrlili na Kopaonik i pre snega
Foto: Marina Lopicic

Ski-vikend na Kopaoniku

Stranci pohrlili na Kopaonik i pre snega

Biznis
Otvoren peti po redu „Ski-opening“ u organizaciji „MK Mauntin rezorta“

KOPAONIK - Na Kopaoniku je juče otvoren peti po redu „Ski-opening“ u organizaciji „MK Mauntin rezorta“ i „Skijališta Srbije“.

Iako na najpoznatijoj srpskoj planini još nema snega, promotivne cene smeštaja i ski-karata privukle su veliki broj posetilaca, a period promotivnih cena produžen je do 11. decembra.

- Do tada će važiti popust od 70 odsto na cene ski-karata. U „MK Mauntin rezortu“ ostvarena su očekivanja u vezi sa prodajom kapaciteta za ovu zimsku sezonu, a sve je veće interesovanja gostiju iz regiona, Rumunije, Rusije, Turske i Grčke - rekao je Nikola Avram, direktor MK „Mauntin rezorta“.

Dejan Ljevanić, direktor „Skijališta Srbije“, istakao je da su staze tehnički spremne.

- Završavaju se radovi na izradi dve šestosedne žičare na lokacijama Krčmar i Gvozdac. Od Nove godine ljubitelji će moći da uživaju u vožnji na instalacijama poslednje generacije sa grejačima i haubama. Zamenom starih instalacija povećan je kapacitet skijališta za čak 3.600 skijača na sat - rekao je Ljevanić. On je dodao da će staze Karaman greben, Pančićev vrh i vezni put Karaman greben i Mali karaman biti šire za po pet metara.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...