Ovo je najduža fontana u Srbiji!
Foto: Nebojša Mandić

Nova turistička atrakcija u Jagodini

Ovo je najduža fontana u Srbiji!

InfoBiz -
U pitanju je vodoskok u kojem se odslikava grb grada Jagodine, a imamo i fontanu „Kanal“ dužine 122 metra, s još tri manje fontane i s velikim brojem svetala, izjavio je predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma

JAGODINA - Jagodinski turistički kompleks dobio je fontanu kakva, kako kažu u tamošnjoj lokalnoj samoupravi, ne postoji u Srbiji.

- U pitanju je vodoskok u kojem se odslikava grb grada Jagodine, a imamo i fontanu „Kanal“ dužine 122 metra, s još tri manje fontane i s velikim brojem svetala - izjavio je predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma.

- Sve što je bilo potrebno za ovaj projekat kupili smo direktno od proizvođača i zato nas je sve malo koštalo. Svake godine uradimo nešto novo u našem turističkom kompleksu i ovg puta očekujemo više od 500.000 turista u Jagodini - istakao je Marković i naglasio da je izvođač radova bilo JKP „Standard“ iz Jagodine.

- Da sam pre 20 dana znao kakve stručne i sposobne radnike imamo, konkurisali bismo kao izvođači radova da gradimo „Beograd na vodi“, jer imaju dosta iskustva. Siguran sam da se naši radnici ne bi obrukali - zaključio je Marković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track